Ads

Wednesday, February 20, 2013

Senarai Peserta AjamOppical's Giveaway: The Sequel


Assalamualaikum!

Okay, ni dia senarai peserta terkini yang join AjamOppical's Giveway: The Sequel ni! Nombor secara random akan diberikan pada 23 Mac (Tarikh tutup join GA 22 Mac ye!) dan pemenang akan dipilih pada 25 Mac 2013. So, semak balik page ni pada 23 Mac, entri khas untuk pemenang akan dibuat pada 25 Mac tu nanti :)

1. Umi - http://truebrotherh00d.blogspot.com/2013/02/saya-join-ajamoppicals-giveaway-sequel.html
2. MsVelentine - http://msvelentine.blogspot.com/2013/02/saya-join-ajamoppicals-giveaway-sequel.html
3. Wawa Wazm- http://justforcontest.blogspot.com/2013/02/saya-join-ajamoppicals-giveaway-sequel.html
4. Che Rosliza - http://hairulizacontestga.blogspot.com/2013/02/saya-join-ajamoppicals-giveaway-sequel.html
5. Heirizalieyana - http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/02/saya-join-ajamoppicals-giveaway-sequel.html
6. Alani - http://thesitesaya.blogspot.com/2013/02/ajamoppicals-giveaway-sequel.html
7. Norvanida - http://norvanida.blogspot.com/2013/02/saya-join-ajamoppicals-giveaway-sequel.html
8. Zati - http://zatiscollection.blogspot.com/2013/02/saya-join-ajamoppicals-giveaway-sequel.html
9. Jemah Awesome - http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/02/saya-join-ajamoppicals-giveaway-sequel.html
10. Tashyra Sha - http://ohthrillers.blogspot.com/2013/02/saya-join-ajamoppicals-giveaway-sequel.html

11. Angelazimmahttp://angelazimma.blogspot.com/2013/02/saya-join-ajamoppicals-giveaway-sequel.html
12. Cik Fie - http://www.cikfie.com/2013/02/ajamoppicals-giveaway-sequel.html 
13. Jujue Lyana - http://www.jujuelyana.my/2013/02/saya-join-ajamoppicals-giveaway-sequel.html


Diingatkan semua peserta kena penuhi semua syarat-syarat yang sikehendaki seperti Like page sponsor dan Follow blog sponsor okay! :)

Ciao!

Tuesday, February 19, 2013

AjamOppical's Giveaway: The Sequel


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua!

*sapu-sapu debu dan sarang labah-labah...*

Phew~

Rasa macam berzaman tak update blog ni, tapi hari ni, nak update gak, sempena nak buat Giveaway yang tak seberapa ni... *ececece*

Nak join tak??? Giveaway ni akan berlangsung dari 19 Februari 2013 hingga 22 Mac 2013! Jom join reramai!

Cara-cara mudah aje!

1) Buat Entry bertajuk: 'Saya Join AjamOppical's Giveaway: The Sequel!'
2) Dalam entry tu, kena ada tiga perkara yang wajib korang letak;

a) Banner poyo kat atas tuh... linkkan banner tu ke entry ni
b) Ayat ni: "....giveaway ni disponsor oleh OMShoppe"
c) Linkkan perkataan 'OMShoppe' kat dalam ayat atas tu ke link yang ini: https://www.facebook.com/omshoppe

3) Like Page Sponsor di Facebook SINI dan follow blog diorang di SINI. (wajib tau! akan di cross-reference kan nanti :) )
4) Lepas tuh, bubuh link entri penyertaan korang kat dalam petak komen kat bawah ni ye!

Voila!

Siap sudah entry korang!

Okay, mesti nak tau hadiahnye kan? Jeng jeng jeng....

Hadiah-hadiahnya;

1. Voucher Shopping di OMShoppe bernilai RM 50 - Dua Pemenang Dicari!

2. LED Electronic Candle bernilai RM 10 - Empat Pemenang Dicari!

*hadiah mungkin akan bertambah!


Cara-cara pemenang dipilih;

Pemenang dipilih berdasarkan cabutan dari Random.org. Setiap peserta akan diberikan nombor secara rawak dan akan disenaraikan didalam entri khas yang akan dibuat kelak. Jemput lee jenguk-jenguk balik entri ni. Saya jugak akan reply di ruang komen entri korang tu bersama link senarai peserta.

Walaubagaimanapun, sebab ini sponsored Giveaway, saya terpaksa buat satu syarat tambahan iaitu, sekiranya peserta tidak mencapai minimum 200 orang, giveaway ini akan terbatal. Giveaway ini akan berakhir pada 22 Mac 2013 dan pemenang akan diumumkan pada 25 Mac 2013.

So apa lagi? Join sekarang dan jemput kawan-kawan korang jugak!!!

Thank you sponsor kita ni sikit!


Ciao!

Your friends might like this too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ads