Ads

Saturday, June 16, 2012

Segment : Team Follow Back By AmerCorner


Assalamualaikum, Hello!

Well hari ni memang sibuk. Petang tadi sampai rumah lepak-lepak jap. Penat sangat. Bukak blog tadi tengok Miss Mieza ada tag join segmen Amer Corner ni. Aisemen, memang aku terlupa betul nak join segmen ni. Ade je aku tengok kat blog Amer ni, ingat nak join tangguh punya tangguh terlupa. Thanks ya Mieza ingatkan! :P

Amer nak tau berapa jumlah follower saya sekarang. Okeh. Ada 179 followers setakat artikel (pergh!) ini ditulis. Nak tag, jap, nak tag Korn, Nawza89, Noor Shawal, ngan Supermiza! Aku kena kasi tau diorang ni.

Okay, tu je, Nak join? Korang on #teamfollowback tak? Tak tapi nak jugak? Klik banner atas tuh sekarang jugak! Segmen ni tamat 30 Jun nanti. Lama lagi. Jom join! Jom tambah follower!

Pastu dah join segmen ni? Jom join segmen aku plak, klik banner kat bawah ni. :D Segmen aku plak tamat esok pukul 11.59 malam. So join reramai cepat-cepat!



Ciao!


47 comments:

  1. Hehe! Sesama! ^_^..

    Nak join segmen awak jugaklah! ^o^

    ReplyDelete
  2. Membalas Kunjungan :) Dri segment yang sama . #180

    ReplyDelete
  3. datang kesini .. haaa join pun hoho :D

    selamat bersegment ..

    thanks ki u sudi join :D

    ReplyDelete
  4. dari segmen yg same
    follow u

    singgah erk
    http://truebrotherh00d.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  5. salam singgah menyinggah kat sini jap:P kita memang dah follow awak...jom lepak2 kat sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html thanx:P

    ReplyDelete
  6. dri segmen y sme!

    http://notatanganain.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  7. http://www.aynoranur.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

    singgah dan follow sini..

    ReplyDelete
  8. http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

    jemput ke belog saye ye..

    ReplyDelete
  9. http://setanggi-permata.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

    salam ukhwah..
    Alhamdulillah, follow sini..
    semoga dengan sedikit usaha kita dialam maya ini menjadi salah satu saham (pahala) kita utk akhirat..insyaAllah.. ^_^

    ReplyDelete
  10. hi there :) followed you back :) http://ngobrolwae.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

    sila la join segmen saya juga...

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen yang sama . done follow sini balik :D

    http://ceritalieya.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  12. dari segmen yg sama..
    GUD LUCK
    http://nnaaqua91.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  13. miss z datang sini
    dari segmen yg sama...

    jgn malu2 dtg blog miss z ea :)

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  14. hye, jom tengok blog kita.


    http://lilyerliyani.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  15. hye done follow.
    jemput singgah :)

    http://lovebubbling.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  16. balas kunjungan dan follow back ^_^

    ReplyDelete
  17. icumm done follow sini...salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  18. balas kunjungan..dr segmen yg sma..dah lama follow blog nie. =)

    ReplyDelete
  19. follow sini dr segmen same :)
    http://miszfarahanis.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  20. Hohohoh. hi big boss!!!
    suda follow .chillll :)

    http://mirastartstotalk.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  21. yeah..done follow #215 ...dari segmen AmerCorner gak...jemput singgah...


    http://jijicrisis.blogspot.com/2012/06/segmen-team-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  22. salam..
    singgah sini
    dari segmen yang sma..
    done follow
    http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  23. http://shashahasmadi.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

    follow me back . .

    ReplyDelete
  24. dtg dri segmen yg sama dan nak meng-follow :) http://nanitheawesome.blogspot.com/2012/06/segmen-team-follow-back-by-amer-corner.html

    ReplyDelete
  25. dari segmen yang sama follow kamu

    http://www.dieyaworld.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  26. dari segment yg sama..nice blog.. singah dan follow saya balik yea :)

    http://threeseptemberfingers.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  27. dari segment yg sama..nice blog.. singah dan follow saya balik yea :)

    http://threeseptemberfingers.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  28. dari segmen yang sama juga...salam perkenalan..jemput singgah yer
    http://missainbisikanhati92.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  29. sya singgah sini..dr segmen yg sama...done follow!!jemput ke blog kita...^_^ http://loveranasyaurah.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  30. hi , balas kunjungan di segmen yg sama

    ReplyDelete
  31. balas kunjungan

    http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  32. Assalamualaikum , sya dri segmen yg sama . #TEAMFOLLOWBACK#
    http://eyda-nur.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  33. hai..done follow u. dari segmen yang sama. harap sudi follow balik. tq ya:)
    http://sweetlove-sweetsourlife.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  34. hye ! singgah sini dari segmen yang sama :)
    http://appleshera.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  35. hye tuan blog!
    dtg dr segmen sama..
    done follow..
    follow me back k..:)
    http://chocolateholic4eva.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html
    btw, nice ur blog!

    ReplyDelete
  36. dari segmen yg sama . haii haii !

    done follow . meh jalan jalan sini .

    http://chipsmunkies.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html?showComment=1340423333387#c3516833220327260455

    ReplyDelete
  37. datang ziarah dari segmen yg sama dan done following... (n_n)

    http://pening-pala.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  38. SALAM ZIARAH,dah lama follow sini..slmt bersegmen :)

    http://umikasum.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  39. hyeeeeeee saya skodeng awak :)
    saya dah follow awak :D

    http://fafaeha.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  40. Hai salam kenal :)
    dari segmen yang sama nih wee :D
    berfollow juga :D
    Jom singgah blog Fatin ^_^

    http://atinanani.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  41. niera dah follow sini :)

    jemput singgah ke teratak buruk niera >> http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

    salam kenal :D

    ReplyDelete
  42. sheila follow sini.... hehehheee...

    http://gadismerahjingga.blogspot.com/2012/06/segmen-team-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete

Terima Kasih Thank You! Tinggalkan sekali back link ke blog anda kalau ada okeh! :)

Your friends might like this too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ads