Ads

Monday, June 11, 2012

Daftar Pemilih Disahkan!


Assalamualaikum, Hello!

Alhamdulillah, setelah lama tunggu akhirnya aku dah sah jadi pengundi, yeay! Jadi bolehlah aku mengundi dalam PRU 13 ni nanti, itupun kalo takde masalah keciciran ahaha. Yelah, sekali lagi cam sakai, first time kot. :P

Jadi aku sarankan kepada yang dah berumur 21 dan cukup syarat mengundi, daftar lah ye, tak mengundi tahun ni, untuk tahun-tahun yang akan datang plak kan.. Tak rugi, untuk kepentingan kita jugak. :D Kalau dah cukup umur cukup syarat tak mengundi jugak, nanti parti feveret kalah jangan marah plak :P 

Bercakap tentang undi mengundi kalah menang, nak selitkan sedikit ucapan tahniah kepada Caroline dan mentornya Ella, juara Mentor musim ke-6. Tahniah tahniah...aku tak selalu tengok Mentor ni tapi aku pernah tengok Caroline perform, memang layak lah bergelar juara :D

Ciao!


3 comments:

  1. jgn salah pilih..buat la pilihan yang bijak demi masa depan kita semua..

    ReplyDelete

Terima Kasih Thank You! Tinggalkan sekali back link ke blog anda kalau ada okeh! :)

Your friends might like this too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ads