Ads

Saturday, June 9, 2012

Wajah Baru


Assalamualaikum, Hello!

Yer, aku dah tukar skit rupa paras blog ni, kalo dulu berwarna-warni, sekarang aku stick to satu tema jek. Ala-ala tengah terbang kat awan gitu. AHAHA. Takdelah spesel sangat pun kan? :P Tapi aku suka, sebab nampak cam simple jek and sejuk mata memandang.

Sekarang aku tengah brush up skill photoshop yang tak seberapa ni dengan tutorial-tutorial yang melambak di internet. Best gak, blajar free :P. Alhamdulillah, boleh laa tangkap sikit-sikit walopun masih kira tahap 'noob' lagi sebenarnya. 

Apa-apapun, aku try nak buat layout sendiri nanti, sekarang ni sebenarnya masih pakai template dari Blogger cuma tukar header tukar background jek. Aku masih terkial-kial nak blajar kod HTML ngan CSS untuk buat template Blogger sendiri. Blur oi!!

Sebelum tu;


Ciao!


2 comments:

  1. waaaah, header tu serius nmpk lg menarik.. tak pening2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu2...aku pun lagi suka ni, simple jek :P

      Delete

Terima Kasih Thank You! Tinggalkan sekali back link ke blog anda kalau ada okeh! :)

Your friends might like this too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ads