Ads

Saturday, June 9, 2012

Viral Video Dari Jepun: Jom Makan Sayur!


Assalamualaikum, Hello!

Video comel ni kawan aku share kat aku, pergh addictive siot! Walopun gerak tari dia gedik, lincah lagi annoying, tapi lagu dia comel buat aku repeat banyak kali kat YouTube! AHAHAHA. Nak buat ringtone sedap ni!

Menurut kawan aku, video ni, 'bejitarizumu' (romaji dia) promote sayur, that sort of stuff. Tengoklah kostume ngan set diorang tu, sayur suma. Serius aku tak paham, tapi enjoy gak, cheeky giler! Tengoklah sendiri, korang layan ke tak! :P

Sebelum tu;


Ciao!


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Thank You! Tinggalkan sekali back link ke blog anda kalau ada okeh! :)

Your friends might like this too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ads