Ads

Thursday, June 7, 2012

Baru Seratus, Tak Perlu Bangga Sangat


Assalamualaikum, Hello!

Kembali lagi lepas bercuti, betul-betul pulak ni adalah post aku yang ke-100! Ye, memang tak perlu nak bangga sangat pun sebab blogger-blogger lain dah post siap beribu-riban, aku ni masih level 'merangkak' lagi kalau nak dibandingkan.

Cuma sempena ni, aku harap aku akan sentiasa komited nak update blog ni, nak update lagi rupa paras blog aku ni. Idea dah ada, tapi nak buat tu macam........takpe-takpe, aku try slow-slow dulu. Pada aku, rupa blog jugak satu tarikan untuk aku kunjung blog orang lain, so aku kena gak kasi blog ni cantik sikit :P.

Yerr lepas ni nak gak jadi rajin balik join segmen-segmen, lama tak join. Ramai blogger rajin buat segmen sekarang ni, rasa nak join semua tapi tak boleh. InsyaAllah akan try join lagi dalam masa terdekat. Orang buat segmen ni tak berhenti, tiap-tiap hari ade, pilih je nak join :D. Aku plak, malas nak buat. -__-"

Post yang ke-100. 

Banyak lagi nak kena improve. 

Sebelum tu;


Ciao!


5 comments:

  1. teruskan usaha.. insya Allah.. pasti ada hasil

    ReplyDelete
  2. Tahniah....teruskan berblogging !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu2, akan cuba setia berblogging :D

      Delete
  3. aku baru post yang pertama,,,

    ReplyDelete

Terima Kasih Thank You! Tinggalkan sekali back link ke blog anda kalau ada okeh! :)

Your friends might like this too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ads