Ads

Tuesday, March 27, 2012

Farah Alias Nak Review Belog Saya


Assalamualaikum, Hello!

Dulu penah blogwalk, masa blog lama dulu, tapi entahlah, mungkin masa tu blom cukup sedar peranan blog itu sendiri, so kurang peka sikit ngan blogosphere kita di Malaysia, Alhamdulillah sekarang makin terbukak luas mata aku tengok, baca entri-entri orang Malaysia ni, rajin menulis ye! Ada jugak yang rajin membaca, so thanks to the writers, also the readers!

So kali ni, aku nak try nasib join Blog Review by Farah Alias ni, kot-kot laa cik Farah sudi nak review aku nye blog kan, nak gak dapat feedback and upgrade mana yang patut...frankly, sapa-sapa nak review pun tak kisah, kita share lah tips or kelemahan supaya blog masing-masing dapat ditambah baik. 

So, tunggu dan lihat je lah lagi eh? :P

Ciao!



No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Thank You! Tinggalkan sekali back link ke blog anda kalau ada okeh! :)

Your friends might like this too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ads