Ads

Tuesday, March 20, 2012

Wang Tunai RM5000 Untuk Blogger



Assalamualaikum, Hello!


Lama dah tak update, I know, I know, it's been a crazy week last week, my dad was admitted into the hospital for four days, luckily he checked out last Sunday. Pheww. Nothing serious though, so not to worry!

On the bright side, aku stumbled upon satu, err, program laa untuk rakan-rakan blogger join. And this post is a part of the program. Aku post balik dari blog BloggerWanita ni kat bawah okeh untuk kesenangan anda!


Rules + Info dari BloggerWanita;

  • Program Wang Tunai RM5000 ini hanya dibuka untuk 100 blogger terawal yang berdaftar sahaja. Cara berdaftar adalah rakan blogger hanya perlu buat post tentang program RM5000 dan linkkan ke laman post ini dengan tajuk “Wang Tunai RM5000 untuk Blogger”. Sila nyatakan link URL post tersebut di ruangan komen di bawah. Jika terpilih, Rakan blogger akan diberitahu melalui email dan akan disenaraikan melalui post khas.
  • 100 blogger yang terpilih akan bersaing sesama mereka untuk menjadi Top 10 Referrrel ke blog ini iaitu 10 blog yang membawa trafik tertinggi ke blog BloggerWanita.com dengan mengikut pengiraan Google Analytic. Saingan rakan blogger tidak banyak untuk berpeluang mendapatkan wang tunai ini.
  • Setiap satu trafik yang disumbangkan ke blog BloggerWanita.com akan dibayar sebanyak RM0.05. Jika rakan blogger mampu membawa 10000 trafik ke blog ini, maka bayaran pada bulan tersebut adalah RM500 ( RM0.05 X 10000) dan seterusnya.
  • Terbuka kepada semua warga Blogger di Malaysia, tidak kira lelaki atau perempuan dan tanpa mengira status pagerank atau Alexa Rank.
  • Bayaran wang tunai akan dibayar pada 1hb hingga 7hb setiap bulan ke akaun Maybank secara online. Bank lain masih diterima jika tidak memiliki akaun Maybank.
  • Program RM5000 adalah fasa pertama yang akan dilancarkan pada 1 April 2012 sehingga RM5000 tercapai untuk diberikan kepada blogger.
  • Rakan blogger boleh menggunakan banners yang disediakan di sini untuk tujuan promosi. Tidak dibenarkan menggunakan iframe atau apa-apa script yang boleh menipu trafik.
  • Pihak penganjur berhak untuk menukar syarat pada bila-bila masa jika perlu sahaja.
Penaja bagi Program Wang Tunai RM5000 untuk Blogger adalah BloggerWanita.com.
Bagi sapa-sapa yang berminat untuk menjadi penaja boleh beritahu Aya di Laman Hubungi. Lebih ramai penaja, lebih meriah lagi program ini dan lebih banyak fasa program RM5000 ini.

So, apa lagi, joinlah! Tak rugipun cuba, takda bayar apa2, mungkin ambik masa lima minit je :P Kalau dapat rezeki, tak dapat usaha lagi kan?


Apa-apapun, untuk maklumat lanjut pergi saja ke web BloggerWanita. Stakat aku baca tadi, masih ada banyak spots yang tinggal! So grab it while you can! 


Ciao!



4 comments:

  1. salam jemput ke belog saya...saya tak dak RM5000 nak bagi just ada ilmu dan coretan menarik di belog saya...boleh jadi teman blogger saya...salam perkenalan..

    ReplyDelete
  2. eh takdak masalah, rangkaian blogger saya pun kecik lagi, nak besarkan jugak ;) thanks! follow2 lah ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. all the best ^___^

      share n ping kat >> Rakan Blog jugak yerk.....

      Delete

Terima Kasih Thank You! Tinggalkan sekali back link ke blog anda kalau ada okeh! :)

Your friends might like this too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ads