Ads

Saturday, March 31, 2012

Fan Page Celebration Giveaway!



Assalamualaikum, Hello!

Hey guys! Like what you see up there? This is one very interesting giveaway! Perfume kot sapa tanak kan?? Tengok atas tu macam-macam ada, DKNY, CK, Mont Blanc, perrrhhh...nak sebijik!!

So macam mana nak dapat, sila pergi ke blog sedara Eqbal Zack ni!

General rules:

2. Buat post pasal giveaway ni, include jugak link post NI pastu tinggalkan link post korang ni kat ruang comment kat post sedara Eqbal tadi tu.
3.Contest habis 7 April, so banyak lagi masa ni! Jom join!
4. Pemenang akan dipilih melalui Random.org dan akan diannounce pada 9 April.

Apa lagi, join la!

Ni bukti aku dah like page Eqbal Zack :B


*Hihi*Semangat!


Ciao!


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Thank You! Tinggalkan sekali back link ke blog anda kalau ada okeh! :)

Your friends might like this too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ads