Ads

Thursday, March 15, 2012

Harry Potter Studio Tour!

Assalamualaikum, Hello!

Yang ni kawan-kawan aku je tau kot, aku ni peminat tegar Harry Potter. Sangat tegar. Pantang ada benda  involve pasal Harry Potter aku mesti nak tau. Ketujuh-tujuh buku aku ada, movie semua dah tengok, fansite semua dah lawat, dan paling tak sabar, tunggu Pottermore akan bukak untuk public early April ni! Wootttt!

Kat Orlando, Florida, dah ada taman tema Harry Potter ni, aku ingat nak honeymoon kat sana nanti...eh? AHAHAHA Yes bila melibatkan Harry Potter, aku jadi jumpy sikit, mengalahkan kanak-kanak riang. :P And kalau korang penah dengar pasal Harry Potter Studio Tour, yes, post aku pasal yang tu. Sangat coolbag okeh! 

Harry Potter Studio Tour dah lama start kot, diorang pameran secara bergerak di major-major city around the world. Aku pun sangat berharap akan ada lah diorang datang Malaysia, sebab kalau ada, aku rela naik penyapu pergi kat mana exhibition tu! AHAHA, tapi biasanya mestilah around KL kan? :P So aku ada pics nak share ngan korang, apa yang ada dalam studio tour ni! 














Serius aku cakap, kalau ada kat Malaysia ni sedaya upaya aku nak pegi :P

Untuk lagi banyak gambar, klik sini!


(source: telegraph.co.uk)



3 comments:

  1. comel kan? agak2 boleh dapat dlm size besar tak? :3 ahaha

    ReplyDelete
  2. mimpi jela dorang nak buat theme park tu kat mesia...
    xpe2 aku memang on process kumpul duit...
    pastu g sorang2...hahhaha...draco malfoy teman aku...
    cedric diggory jadik spare...
    agak2 nak g sana kena pakai galleon ke..??
    xpela...cita2 aku akan termakbul jugak satu hari nanti untuk sampai kesana...
    insyaALLAH.. ^_^

    ReplyDelete

Terima Kasih Thank You! Tinggalkan sekali back link ke blog anda kalau ada okeh! :)

Your friends might like this too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ads