Ads

Sunday, May 6, 2012

Kumpul Follower Hujung Minggu


Assalamualaikum, Hello!

Memandangkan dah lama tak join segmen, molek kiranya join and support segment Cik Tia ni. Cik Tia nak tambah kenalan and followers disamping membantu fellow bloggers yang join segmen ni saling follow antara satu sama lain, so saya pun nak join lah. Nak expand circle following dan juga followers saya jugak. :D 

Nak join segment tu? Klik banner Cik Tia kat atas tu. Cepat join! Sebab segmen ni habis hari ni jugak, nama dah pun Kumpul Follower Hujung Minggu kan? ahahaha!


p/s-aku ada rasa nak buat segmen macam ni, give away dah buat dah sekali, tapi segmen follow-mollow ni tak penah lagi buat. InsyaAllah dalam this week. Nantikan!



16 comments:

  1. thanks join ajam :)
    hope segmen ni ada pulangannya ya .. hehe .. DONE follow sini ..
    btw , ini list rakan blogger yang nak follower jugak ..

    http://www.inikisahtia.com/2012/05/blogger-yang-kumpul-follower.html

    ReplyDelete
  2. dari segmen sama..done follow awak..
    http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/05/kumpul-follower-hujung-minggu.html..:)

    ReplyDelete
  3. Dari Segmen yg sama :) Salam perkenalan

    ReplyDelete
  4. Done follow , follow me back please ?

    ReplyDelete
  5. dari segmen yang sama, done follow :)

    ReplyDelete
  6. jenguk2 orang yang join segmen nih .. hehehe :D

    http://dunia-kami-realiti.blogspot.com/2012/05/kumpul-follower-hujung-minggu.html

    ReplyDelete
  7. salam,,jom kumpul follower di hujung minggu.dari segmen same.jom2 ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/kumpul-follower-hujung-minggu.html thanx:)

    ReplyDelete
  8. dtg dr segmen sama n follow cni :)

    http://izara4eva.blogspot.com/2012/05/kumpul-follower-hujung-minggu.html

    #78

    ReplyDelete
  9. Hi , done follow you friend . Jom ke blog saya pula --> http://www.superb-liberty.co.cc :)

    ReplyDelete
  10. dari segmen sama :)
    saya sudah terjah blog awak :)
    saya follower ke 80th
    happy blogging :)

    ReplyDelete
  11. salam singgah disini. dari segment yang sama :D baru nak terjah . sorry :D kalau saya belum follow saya sudah follow sini :D

    http://amercorner.blogspot.com/2012/05/segmen-kumpul-follower-hujung-minggu.html

    ReplyDelete
  12. Dah follow .. thx sebab follow kite :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Thank You! Tinggalkan sekali back link ke blog anda kalau ada okeh! :)

Your friends might like this too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ads