Ads

Saturday, May 5, 2012

Keindahan Alam


Assalamualaikum, Hello!

Sapa tau lagu ni? Lagu ni bagi aku sangat nostalgik, masa kecik dulu slalu main kat TV1 ngan TV2 (zaman aku kecik dulu channel tu je dapat). Teringat aku zaman aku kecik-kecik dulu bila dengar lagu ni. Siapa yang tak rindu ngan memori dulu kan? :D


p/s- aku sentimental orangnya WAHAHAHAHA




2 comments:

  1. Adui syahdu sungguh lagu ni :p... irama dia mengimbau pulak ke zaman dulu-dulu...ingat pulak kat lagu nyanyian Sheila Majid 'Hitam Putih Kehidupan'...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? lagu ni bawak kita ke zaman dedulu ahaha

      Delete

Terima Kasih Thank You! Tinggalkan sekali back link ke blog anda kalau ada okeh! :)

Your friends might like this too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ads