Ads

Friday, May 25, 2012

Baru Nak Letak ShoutBox


Assalamualaikum, Hello!

Alhamdulillah, selamat sampai balik rumah petang tadi pukul 5. 3 jam perjalanan dari Bintulu takdelah rasa sangat sebab jalan pun dah elok. Kalo dulu, mau 5-6 jam. Bila bukak balik blog, nampak banyak gak komen baru masuk. Terima kasih semua! So takdelah macam berhabuk blog aku ni tak berpenghuni sepanjang ketiadaan aku *ewah!*.

Banyak-banyak komen tu, komen sedara PopKorn jugak yang menarik perhatian aku, bukan yang lain tak menarik, cuma PopKorn tanya pasal blog aku ni memang takde Shoutbox ke Shoutmix ke dan yang sewaktu dengan nye. Memang aku takde. Sepanjang perjalanan blogwalk *ewah lagi sekali* memang boleh kata rata-rata blogger letak shoutbox, nak tinggal jejak. Tak dinafikan memang berguna gak benda ni. Dulu terfikir gak nak letak, cuma belum sampai seru. So, sekarang ni, aku dah letak dah. Tu kat atas tu aku print screen sikit, Brad Pitt pun komen tau *okeh -___-*

Selamat tinggal jejak ye!


2 comments:

Terima Kasih Thank You! Tinggalkan sekali back link ke blog anda kalau ada okeh! :)

Your friends might like this too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ads