Ads

Thursday, May 3, 2012

Segmen : Miss Z Cari Blogger


Assalamualaikum, Hello!

Memandangkan dah lama tak join segment macamni, nak start balik lah ngan bersegmen ngan Miss Z ni. Selamat berblogwalking semua! 


p/s-pendek je entri ni kan?


7 comments:

  1. makasi sudi join

    eh..awk org melanau ea,makcik miss z pun org melanau,Asal dia kat Dalat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaah Melanau, Dalat dekat je ngan kampung saya, sejam lebih drive :D

      Delete
  2. singgah pagi....Jom terjah Mereka

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  3. hi,salam perkenalan,saya dtg dri segmen miss z http://strawberrysgurls.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html

    dh follow awak,nt follow balik,hehe

    ReplyDelete
  4. salam :)
    singgah dri segmen same.
    thanks :D

    ReplyDelete
  5. Datang dari segmen
    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/05/kemas-kini-bloglist-dan-segmen.html
    Pergi ke URL ini agar senang saya masukkan anda ke bloglist saya..
    Follow dan thanks sudi mengenali saya
    Kita dah kenal bro...ini copy paste ajer..hehhehehe
    Amacam segmen awak..berjalan lancar?

    ReplyDelete
    Replies
    1. segmen dulu tu ada laa yang join, tak sampai 20 org pun, tapi yang penting ada ahaha, nak kata sambutan menggalakkan tak jugak :P tapi insyaAllah next time buat lagi gempak punya ahaha

      Delete

Terima Kasih Thank You! Tinggalkan sekali back link ke blog anda kalau ada okeh! :)

Your friends might like this too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ads