Ads

Thursday, May 3, 2012

Spontaneous Thursday #001: Dalam Proses


Assalamualaikum, Hello!

Yeay sebulan tunggu, nampaknya dah masuk dalam sistem SPR. Daftar sudah, masuk rekod sudah, tunggu permohonan berjaya dan jadi pemilih yang sah, dan lepas tu mengundi! :D 

Dah dewasa rupanya aku :P


p/s-dah mendaftar sebagai pemilih? Mana yang dah cukup umur tu daftarlah. Demo demo jugak tapi landasan yang lebih baik adalah dengan mengundi. :)




6 comments:

  1. kita dah daftar tahun lepas lagi bila genap umur 21 hikhik:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeay high-five! tahun lepas mengundi kt sarawak betul2 sehari sebelum bday saya ahahha so takpe kalau daftar lewat :P janji dah kan?

      Delete
  2. oh ,selamat mengundi ye!! aku lagi setahun je .. tak sempat utk tahun nih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha tunggu je, aku tak sabar nak blog pengalaman mengundi kali pertama nanti ahaha :D

      Delete

Terima Kasih Thank You! Tinggalkan sekali back link ke blog anda kalau ada okeh! :)

Your friends might like this too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ads