Ads

Thursday, May 17, 2012

Says Birthday Giveaway!


Assalamualaikum, Hello!

Says.my sambut birthday yang ke-4 tahun ni!! And sekali lagi seperti tahun-tahun lepas Says buat Giveaway GEMPAK untuk semua! Gempak macam mana? Gempak macam ni: Diorang yang sambut birthday, korang yang dapat hadiah!!

Macam yang kat banner atas tu, korang berpeluang untuk menang hadiah dalam tempoh 30 hari! Mulai hari ni! And setiap hari 3 hadiah akan dicabut kepada peserta yang bertuah, so kira matematik sikit;

30 hari x 3 hadiah sehari = 90

So ada 90 hadiah kesemuanya!! nak tau lagi-lagi gempak?? Korang boleh pilih hadiah yang korang nak! Ada hadiah utama, dan ada hadiah bonus. Korang boleh pilih 5 hadiah utama dari 18 pilihan yang ada, lepas tu, pilih lagi 5 hadiah bonus! 

Haaa...berminat? Kalau berminat klik banner bawah ni nak tau camne caranya!




Oh lagi satu, korang kena jadi ahli Says dulu kalo nak join, jangan risau, tak sampai lima minit pun, jom daftar ramai-ramai kat SINI!

Berminat? Berminat?? Tak jugak? Okeh, ni aku share pilihan hadiah aku. Ingat, aku boleh pilih 5 hadiah utama dan 5 hadiah saguhati. So ada lagi hadiah-hadiah yang menarik korang kena check sendiri hihi! :D





Haaa... tu dia, nak join tak ni? Pergi SINI or klik je gambo hadiah atas tu kalau nak join ya! hadiah dia, AUMMMMMM! :D

Apa tunggu lagi! Jom rebut hadiah diaa!


p/s-sehingga post ini ditulis, untuk 17/5/2012, tinggal lagi 3 jam 26 minit untuk cabutan hari pertama!



No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Thank You! Tinggalkan sekali back link ke blog anda kalau ada okeh! :)

Your friends might like this too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ads