Ads

Sunday, May 6, 2012

Anda Suka Benda Comel? Introducing Googly Gooeys!


Assalamualaikum, Hello!

Pernah dengar Googly Gooeys? Pernah nampak kawan-kawan share post dari Googly Gooeys di Facebook? Comel kan diorang ni? AHAHAHA. Googly Gooeys ni adalah hasil ciptaan pasangan suami isteri yang berasal dari Filipina (masa diorang develop characters ni, diorang masih dating lagi, baru kahwin you!). Yang pink tu namanya Tipsy and yang biru tu Ponggo. Kira character kartun pasangan ni sebenarnya.

Apa mereka buat?

Mereka ni hasilkan illustrasi berdasarkan apa yang berlaku disekeliling diorang, sangat korang boleh relate dengan, dan jugak diselitkan dengan humor. Ni contoh sikit kat bawah.





Korang pernah alami kan? AHAHAHA. Diorang just lukis balik benda ni dalam bentuk gooeys dua bijik yang comel sangat! AHAHAHA. Nak lagi? Sila ke laman web rasmi diorang, Googly Gooeys. Or 'Like' page Googly Gooeys di Facebook.

So lepas ni korang boleh explore lah kecomelan Googly Gooeys ni, korang boleh gak download freebies dari website diorang tu. Comel-comel belaka! Blogshop diorang tengah under construction, tapi kalau diorang ada jual plush Googly Gooeys mesti nak kan?? AHAHAHA.




7 comments:

  1. huhu..comel lah. dah like page tuh dah. thnx for the info.

    ReplyDelete
  2. bak kata orang korea - KYEOPTA !
    comeyyy nya !

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. salam kembali. membalas knjungan anda.. icon ni dh add bt icon dekstop ^_^

      Delete

Terima Kasih Thank You! Tinggalkan sekali back link ke blog anda kalau ada okeh! :)

Your friends might like this too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ads