Ads

Friday, May 11, 2012

Senarai Peserta Segmen: Saya Nak Lepak Ngan Awak! [CLOSED]


Assalamualaikum, Hello!

Nampaknya ada jugak peserta segmen ni. Walopun tak banyak lagi (harap bertambah lepas ni!) tapi ada jugak...phewww....

Aku akan senaraikan kat sini, supaya korang boleh tengok sapa yang geng blogger kita ni nak bawak lepak, jangan lupa check blog rakan lepak diorang tu! Link kan dah ade :P

Ni dia, senarai blogger yang join ni setakat ni, 7.41 am, 11/5/2012, Jumaat [akan diupdate selalu]

3. Ain
6. Atiqah
10. Nawza89
11. Fara Chew
12. ~LoVE PiNK~
13. Fatin Amalina
14. Amer Corner
15. Phatelara
16. Malyhah Eyna

Jom bloggers! Join segmen ni! :D



4 comments:

  1. wow fantastic baby . haha . orang yang ade kat senarai tu . meh2 follow Amercorner. akan dibalas balik hantaran tu

    ReplyDelete
  2. bw sini hr ni ^_^ smoga sht slalu

    ReplyDelete
  3. wee~ dtg lepak cnie..eh2 ade name saya laa.. :P

    ReplyDelete

Terima Kasih Thank You! Tinggalkan sekali back link ke blog anda kalau ada okeh! :)

Your friends might like this too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ads