Ads

Tuesday, May 8, 2012

Follower Ke-100


Assalamualaikum, Hello!

Alhamdulillah, ramai jugak yang follow blog ni. Dah mencapai 100 follower dah! Aku bersyukur gak, walaupun takdelah pencapaian yang boleh dibangga sangat, 100 orang, mungkin pada yang dah beribu-riban follower tu takde ape sangat, AHAHAHAHA. Tapi bagi aku nilah langkah sikit demi sikit dalam dunia blogging ni. :)

Sapa dia tu yang menjadi follower ke-100 aku? Siapa dia yang bertuah? Ini dia!!


Boleh klik header dia ni untuk ke blog sedara Nawza89.

Untuk saudara Nawza89 saya ada sedikit hadiah untuk anda, diharap anda dapat hantarkan nama penuh, alamat, serta nombor telefon ke alamat e-mail saya nurazam.shahdan@gmail.com. Hadiahnya berupa keychain aje, tapi tetap nak bagi jugak sebagai tanda penghargaan. :)

Next mark? InsyaAllah ada untuk yang ke 200, 300, 400 da seterusnya! Jadi dengan ini tanpa segan silunya aku ajak korang promote blog humble aku ni reramai. Hihi!



9 comments:

  1. tahniah! :D nnti jd 1000 lak.. peace :)

    ReplyDelete
  2. wah, tahniah . teruskan blogging ye. Teringat zaman awl2 buat cmni gak tp nnti last2 malas.. haha

    nnti akan aku tunggu utk yg 200 .. nk collect hadiah gak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah akan terus berblogging kalau takde pape halangan ahaha, oh kau nak follow dah dekat 200 nanti eh? ahaha ajak geng2 kau mari aaa ahahaha

      Delete
  3. Alhamdulillah..hadiah first nih sejak berblogging dh setahun. Tq saudara Azam

    ReplyDelete
    Replies
    1. hadiah kecik je bro, nak hadiah umphhh sikit tunggu next give away :D

      Delete
  4. azam...cepatnya naik follower. tahniah...follower hajar baru 109 orang. jom lumba sapa lgi ramai.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ade cepat...ahahaha 3 bulan baru 100 org :P nak lumba ngan awak pun segan dibuatnya ahahaha

      Delete
  5. kecik ke besaq tak kisah sbb itu penghargaan. Memang berbesar hati nih..tak sabar nak tunggu give away yg seterusnya..hehehe.E-mel dah antaq td. Semoga sukses berblogging bro..=D

    ReplyDelete

Terima Kasih Thank You! Tinggalkan sekali back link ke blog anda kalau ada okeh! :)

Your friends might like this too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ads