Ads

Monday, May 7, 2012

Contest Ke-2 Hazwan Hairy


Assalamualaikum, Hello!

Hari ni aku rasa sangat rajin, tadi blogwalk puluhan blog nak tinggalkan link promote blog sendiri (kehkehkeh dasar tak malu) and nampak plak entri Pencinta Pink tentang contest ni. Aku cek-cek, hadiah dia pun buku jugak, siap ada sijil penghargaan lagi tau! Menarik! Jon join sekali, klik banner atas ni kalau berminat ye!

Aku dah siap follow encik Hazwan ni, so sekarang nak completekan slogan dia pulak;

"Saya suka membaca kerana datangnya ilmu dari membaca, datangnya iktibar dari membaca, datangnya hormat dari membaca malah Rasulullah disuruh membaca, maka saya turut sama."

Itu aku punya slogan, 20 patah perkataan jek :P

Thanks penganjur dan penaja!


20 comments:

  1. rima kasih sebab sudi join....nak gelak plak bca entry tuh...haha...btw gudluck tau..nnti penaja yg nilai ayat anda...20 pn ok 20-25 padat n menrik...gud job awak..untuk keteranagn lanjut nnti klo sudi like page fb ok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesame bro, dah laa slogan skema lvl.100 ni aahaha

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. tgh salin anda pnya slogak..tggu!!!haha

      Delete
  2. salam.. lawat awk kembali..^^

    ReplyDelete
  3. fuhh,,best2 slogan,,tergugat ni..hahaha,,gurau jep

    ReplyDelete
  4. singgah sini !
    segmen yg sama
    gud luck for y0ur

    http://diaryyeyla.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yang sma..
    gudluck ^o^

    ReplyDelete
  6. salam. singgah 7 follow awk #130. GUD LUCK ! =D

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yg sama :)
    jom p blog ana :)
    http://rafhanahrahim.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete
  8. nak ucap tahniah sebab slogan awak listed t0p 25..gud luck utk seterusnya.

    ReplyDelete
  9. Hay saya dari segmen yang sama ...
    jemput sunggah my blog yerr..

    http://gadissukamakan.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Dr segmen yg sama...
    Tahniah sbb tersenarai TOp 25.. =)

    ReplyDelete

Terima Kasih Thank You! Tinggalkan sekali back link ke blog anda kalau ada okeh! :)

Your friends might like this too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ads