Ads

Sunday, May 20, 2012

Gushcloud Widget: Untuk Korang!


Assalamualaikum, Hello!

Gushcloud dah keluar widget yeay! Mula-mula aku nak ucapkan thanks kepada AmerCorner sebab buat artikel pasal Gushcloud widget ni and effect dia terhadap status Glitterati Nuffnang, boleh baca kat SINI. Sebab tu lah kalau korang perasan aku dah tukar balik ke servis iklan dari Advertlets macam mula-mula dulu.

Kenapa aku nak letak jugak widget Gushcloud ni?

Sebab aku dah kumpul lebih banyak duit di Gushcloud berbanding iklan Nuffnang. Yes, seriously! And Gushcloud bayar korang dalam US dollar tau! Gushcloud punya servis lebih kurang macam Says.my ngan ChurpChurp, tapi nak tau apa bestnya? Some task korang perlu share je, takyah tunggu orang klik, hanya share sahaja korang boleh dapat income, sikit-sikit pun, kalau kumpul jadi banyak, macam aku, hanya share aje! Kalau Says ke Churp Churp, kena tunggu orang klik baru nak dapat 20 sen. Aku selalu share Says and ChurpChurp kat Facebook and Twitter, dalam banyak-banyak follower ngan kengkawan tu, sorang dua je kadang-kadang klik. 

So bila blogger Azri Johan buat artikel pasal Gushcloud dulu, terus aku sign up and dah boleh dapat duit 5 minit lepas tu? Nak try? Join kat SINI, sign up ngan Facebook or Twitter korang je.

Okeh sambung balik cerita pasal widget Gushcloud ni, yes, widget ni untuk korang! Korang yang share, so korang akan dapat duit tu! Aku dapat sikit, tapi tak tau lak berapa, yang penting korang dapat! Tengok tepi blog aku ni, tepi iklan dari Advertlets tu, kalau korang rasa berminat nak share Cloud (iklan dia dipanggil Cloud) tekan je 'Gush' and korang akan dibawa ke full page Cloud tersebut, dia akan suruh korang log in with facebook or twitter and then dah boleh kumpul duit! 


So aku nak ajak korang semua join Gushcloud hari ni pada yang belum! Senang, mudah, masyuk!!! :D Klik sini sekarang and korang dah boleh buat duit dalam 3 ke 5 minit lepas tu! :D


p/s-tengah hari ni aku bertolah ke Bintulu, sampai Jumaat nanti aku kat sana so, probably lama laaa tak kan update blog. Bersabarlah ye! (ceh, bunyi macam top blogger ;P)


6 comments:

  1. datang sini sebab traffic aku datang dari entry ni. hahao first terima kasih tag nama aku .. jap jap .. mok pakey bahasa sarawak takut sidak lain sik paham ..

    oit2 ehh lantak jak

    kau nang makey adverlets kah ?
    serious memang masyuk adverlets dari nuffnang.
    nuffnang tok cerewet gilak..
    nufnang dalam blog aku tok memang tunggu masa lagi mok dimadukan :D ...

    serious gushcloud earning nya laju.. aku dah nak masuk rm150 mok cashout dalam masa sebulan. cayak sik? ya sebab aku invite orang jak. yoh :D

    mun aku k gush2 widget tok confirm cepat nait. tp ya lah.. aku gik makey nuffnang ...

    :D

    ReplyDelete
  2. berani juak kau comment automatic update.. anon kinek tok suka polah kamboh2

    ReplyDelete
    Replies
    1. yalah ku pakei Advertlets, walopun slow (utk blog aku laaa ahaha blog org lain maybe laju kit dpt duit Advertlets) tapi ada peningkatan dari nuffnang, mun sik dipuji sik diberik :P

      tapi gushcloud nang laju, yalah ku rela kikis iklan nuffnang ahaha!

      mun ada anon kamboh2, delete terus :P tapi stakat tok sikdalah, apa jaklaa blog tok mok dikamboh nak ahaha

      Delete
  3. wahhh, bagus2.. ada geng gushcloud jgk. lepas ni ada plan sikit untuk rakan2 blogger yang join gushcloud ni..

    so, jgn lupa follow entri kat blog ye, lebih banyak perkongsian gushcloud akan dibuat, insyallah :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. weh jap ada taiko blog cakap gushcloud ni persaing nuffnang .. haaa aku ada nampak ko comment kat blog dia gak zuleffort.com tu .. dia yang cakap

      Delete

Terima Kasih Thank You! Tinggalkan sekali back link ke blog anda kalau ada okeh! :)

Your friends might like this too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ads