Ads

Monday, May 14, 2012

Tamat Musim [UPDATED]



Assalamualaikum, Hello!

Musim dah berubah (bagi tempat yang mengalami 4 musim) banyaklah jugak TV shows yang dah nak sampai penghujung musim, ada gak yang dah tamat musim pun, tunggu nak start musim baru next year. So aku nak share lah jugak my favourite TV shows yang aku follow :D

Mula ngan yang dah habis;

The Vampire Diaries season 3. Renewed for season 4! yeay!  Your favorite vampires will be back!
2 Broke Girls end of season 1. Season 2 confirmed renewal. Sangat lucu okeh! Pasal  dua prompuan yang berlainan background tapi senasib struggle nak bukak cupcake business sendiri. 
The Big Bang Theory season 5. Season 6 confirmed! Ahhh, sapa tak tau cerita pasal geeks ni! :D 
The Voice US season 2. Dah crown their second winner, Jermaine Paul. 
Park And Recreation season 4. Renewed for season 5, confirmed! Sangat best!
Once Upon A Time season 1. Season 2 confirmed. Aku dah buat post pasal ni .
Two and a Half Men season 9. Tak sebest zaman Charlie Sheen, tapi rasanya survive lagi. [UPDATE] Officially habis! Renewed for season 10, probably its final season. 

How I Met Your Mother season 7. [UPDATE] Officially habis with  one-hour show! Renewed for another season of course!


 Yang tak lama lagi nak abes...

American Idol 11. Top 3 sekarang, and of course, the legendary  'Hometown Heroes home visit'!
Community season 3. Fox Asia dah habis tayang season 1 and 2 nak masuk season 3, tapi US dah nak abis dah... Favourite show sekarang ni! tahap Friends kih3

Glee season 3. ada yang bakal graduate tak lama lagi!

Modern Family season 3. Family of first world problem. LOL!
The Middle season 3. My favourite family on tv! AHAHAHA. Cerita pasal middle income family yang struggle nak jadikan kehidupan diorang at the very least senang 'sedikit' tapi chaotic jugak jadinya..AHAHA. Serius aku suka!
Grimm season 1. Drama polis tapi jugak melibatkan unsur-unsur fairy tales, cuma lagi gelap dan thrilling berbabding Once Upon A Time. Renewed for season 2. 

And lastly yang aku tunggu-tunggu!! Satu ni aje, White Collar season 4!! Sebab yang ni paling dekat nak start, new season start July ni. :D


Aku lagi suka sebenarnya tengok TV shows dari movie. So, harap nanti ada yang nak buat cerita Harry Potter jadi TV shows, ada 7 season, satu season satu buku. Perghhh! AHAHAHA. Amacam, mantap tak idea tu? Ada yang nak tengok tak kalo Harry Potter jadi tv shows, aku semestinya nak!!


p/s-aku tak tengok TV. Aku tengok laptop. LOL!


13 comments:

  1. yang vampire diaries tu best kan!!! :D

    ReplyDelete
  2. banyak cita vempire jiwang sekarang.. kekek :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunggu movie Johny Depp 'Dark Shadow' maybe kurang jiwang sikit ahaha

      Delete
  3. aku rindu stefan salvatore... sapa ada series 1? nak tengok.. download sik abis...huh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku ada comple season 1 and more than half season 2. baruk mok download suma kikiki. mok? datang mukah! ahaha

      Delete
    2. adoyai... ok.. jap gik aku datang.. hahaha.. btw.. ko di tag.. ;p

      http://skatykupown.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

      Delete
  4. wah, tak tahu plak pasal musim2 ni.. skrg musim ape ye? musim durian aku tau la .. hakhakhak

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang musim bunga lagi muaz ahahaha

      Delete
  5. Assalam...
    Bunga apa yang ada kat sana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam-macam jenis bunga ada! ahahaha :D

      Delete

Terima Kasih Thank You! Tinggalkan sekali back link ke blog anda kalau ada okeh! :)

Your friends might like this too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ads