Ads

Tuesday, May 15, 2012

Segment: Serious Follow Back


Assalamualaikum, Hello!

Lama gak dah perasan segmen ni tapi serious tak tau sapa penganjur sampai cik Momo tag aku untuk join. Apa lagi, skodeng punya skodeng rupa-rupanya fellow Sarawakian yang anjurkan. Teehee! So, kenalah join! lagipun, ada hadiah menarik gak untuk peserta segmen yang bertuah! Takkan tak nak plak kan? :P nak join sekarang? Klik je banner atas tu!

Kenapa aku join segmen ni? Kenapa kau tanya??

Jawapan ikhlas: sebab cik Momo tag aku. BAHAHAHAHA. Tapi bukan tu aje, ada gak sebab lain. Kalau ikut boleh je aku abaikan sebab aku dah follow Mr.Penganjur a.k.a sedara Amer Corner lama dah and dia pun dah follow balek, tapi, sebab nak support kan! Orang Serawak sapot orang serawak juak bah. :P Lagipun, kalo nak dibandingkan ngan sedara Amer, aku ni kira level noob lagi LOL! And maybe lepas ni kalo ada rezeki bertambahlah reader aku gak kan? And kalo yang tak kenal Amer Corner lagi boleh lah berkenalan ngan dia pasni. So, Win-Win Situation disitu. :P Adakah ini semua membebankan? Taklah! Tak sama sekali :D *bagi aku hadiah sekarang!! LMAO!*

Jap, cukup panjang tak ni? Tadi aku tengok entri Momo pendek jek. AHAHAHA. Okeh nak tag a few people dulu. Orang-orang yang bertuah....




Haaa mana yang ditag tu harap korang boleh join ya! :D

Ciao!



32 comments:

  1. tok contoh ..

    singgah sini .. dari segmen yang sama.. follow blog ini

    http://ajamoppical.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    :D

    ReplyDelete
  2. k makseh sudi join .. dah follow blog tok ria2 lagik :D selamat bersegment :Dn


    rajin2lah pergi ke semua senarai peserta yang join .
    inshallah sidak follow ko balit

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha thanks! :D

      yalah riya2 dah follow, tapi join jak alang2 dah ditag, ngga tek rami juak yang join, ambik kesempatan tambah follower dirik :P

      Delete
  3. thanx tag:P kita da join da hari tu..hee..serius da follow sini..http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html thanx(^_^)

    ReplyDelete
  4. Salam, blogwalk sini :)
    Datang dari segmen yang sama, follow blog ini ya! :D

    http://ceriteraakid.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  5. salam
    singgah sini:)

    jom join 1st giveaway by cik iena..
    Busana Muslimah,Tudung Sulam Manik,Make Up Service & Domain + own domain email untuk dimenangi (^_~)
    Hadiah untuk tempat pertama,kedua dan ketiga serta hadiah utk top referral
    http://www.ienaeliena.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html
    tHaNks(^_~)

    ReplyDelete
  6. Salam singgah dri segmen yg sama..serius sudah follow blog nie..jgn lupa utk follow balik..slm perkenalan..=)

    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  7. sik perlu nak tulis panjang2 daa... singgah balit ke ctok.. support blogger sarawak!! yeay!!!;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah bertulis dah yaaa ahahaha :P

      Delete
    2. kelak polah segmen khas untuk miak sarawak ..

      Delete
  8. dari segmen sama... serious dah follow sini... :)

    http://www.epilogmizsayuri.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  9. Salam eyda dtg dri segmen yg sama . Serius Follow Back :)
    http://eyda-nur.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  10. umi dari sgmen yg sama..visit n follow here ..

    http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  11. Tq jam sbb tag..okeh aku join gak :D

    ReplyDelete
  12. done follow sini :)

    id follower :ieraassyiera.blogspot.com

    http://ieraassyiera.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    kalau da follow, tenkiu :)
    kalau belum, jemput follow back :)

    ReplyDelete
  13. follow sini =)


    >>http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  14. Done follow here . Serious follow back ! :)

    http://supercontestblog.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  15. hi , done serius follow awak :^^ follow saya balik yee and bila da follow tuu , tlng mention dekat entry ni ,

    http://akubencihitam.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  16. singgah dari segment yang sama. serious follow back. kindly write at my entry segment as attached. seriesly done follow here. 140. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  17. Dari segment yang sama. Sudah follow blog ini. Sila follow balik.http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  18. Singgah dari segmen sama^^
    Wanieys dah follow sini =.=
    Awak serious follow back keyh^^
    Salam perkenalan ^^

    http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/04/segmen-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  19. dtg follow sini :D

    http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  20. done follow from the same segment...do follow mine :)) TQ.

    http://n-mcd.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  21. singgah dari segmen yg sama..serious follow awk..awk serious follow back?

    komen sini kalo da follow >>> http://norumara.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    jemput join segmen sy pula yer kalo sudi, >>> http://norumara.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  22. serius da follow cni~
    follow & komen entry sy >>>
    http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  23. singgah dari segment yang sama. serious follow back. done follow here.
    http://ahmadzikron-zikron.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    done follow, follow me back

    ReplyDelete
  24. kepada empunya blog. boleh tolong empunya blog kira jumlah comment dalam entry segment ni tak?

    komen yang dikira adalah
    Dari segment yang sama. Sudah follow blog ini. Sila follow balik. (sertakan link segment)
    (Asalkan ada ayat "Dari segment yang sama", "Follow Blog ini" dan link segment
    anda)
    ataupun ada ayat follow blog ini.

    Dah kira ? sila hantar dengan comment ke entry ini
    http://amercorner.blogspot.com/2012/05/pemenang-top-referral-segment-serious.html

    last menghantar adalah 5.june. Jika semua peserta sudah menghantar before 5.june. Maka saya akan umumkan peserta sporting dengan cepatnye.
    :D saya sedang mencari peserta sporting ni :D

    ReplyDelete

Terima Kasih Thank You! Tinggalkan sekali back link ke blog anda kalau ada okeh! :)

Your friends might like this too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ads