Ads

Thursday, May 10, 2012

Segmen: Saya Nak Lepak Ngan Awak! [CLOSED]


Assalamualaikum, Hello!

Baru dapat semangat nak buat segmen bila tengok gambar diorang berempat ni tadi (walopun kecewa weekend ni cancel nak tengok The Avengers T^T). AHAHAHA. Terus dapat idea :). So harap-harap adalah yang join yek :P

Syaratnya mudah aje;

1)Buat post bertajuk Segmen: Saya Nak Lepak Ngan Awak!

2) Download banner kat atas tu and masukkan dalam entri korang, linkkan sekali ke entri ni.

3) Dalam post tu namakan sorang or dua or tiga (maksima) orang bloggers yang korang rasa korang nak lepak ngan. Macam, kalau korang nak pergi shopping, makan-makan, tengok wayang, qiamullail kat masjid (Alhamdulillah...) macam tulah, agak-agak siapa yang korang nak ajak? Haaa yang tu yang nak tau tu :D

4) Kalau dah listkan diorang, jangan lupa linkkan ke blog diorang (link blog sahaja! e.g. http://ajamoppical.blogspot.com ---> AjamOppical)

5) Dah siap, publish post and paste link entri korang tadi kat ruang komen dibawah.


Itu aje! Tak wajibkkan korang follow aku balik, tapi kalo boleh follow lah yang join ni. Aku akan update senarai bloggers yang join kemudian. Enjoylah bersegment! :D. Segmen ni tutup hari Ahad ni pukul 2 petang! So apa lagi, meh reramai join! Nak tau sapa rakan kaki lepak korang semua. :D

p/s-berdebar sebenarnya nak buat segmen, yelah, segmen je kan takde hadiah >.<"


23 comments:

  1. Dah join !!!!

    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-lepak-ngan-awak.html

    ReplyDelete
  2. say join ye http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-lepak-ngan-awak.html

    ReplyDelete
  3. haip.. haip... aku nak join.. tapi mggu ni na balik kampung.. harap tarikh ttup di lanjutkan...

    ReplyDelete
  4. Hanif + Pencinta Pink - thanks join!! :D

    PopKorn - wahahaha buat malam ni bro. Lima minit je, lima minit bahahaha

    ReplyDelete
  5. http://gilecontest.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-lepak-ngan-awak.html

    ReplyDelete
  6. http://yayahnasake.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-lepak-ngan-awak.html

    ReplyDelete
  7. join jg

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-lepak-ngan-awak.html

    ReplyDelete
  8. saya join

    http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-lepak-ngan-awak.html

    ReplyDelete
  9. saya join :)

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-lepak-ngan-awak.html

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah da jugak yang join ya :D thanks semua!!

    ReplyDelete
  11. salam.. saya tumpang join ye.. ^^ http://thelifeofmeandhim.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-lepak-ngan-awak.html

    ReplyDelete
  12. saya join

    http://nnaaqua91.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-lepak-ngan-awak.html

    ReplyDelete
  13. Nak join! Tapik, nak tulis lam English boleh? ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yay! Here's my post: http://www.phat-woman.com/2012/05/segmen-saya-nak-lepak-ngan-awak.html :D

      Delete
  14. kalo ade masa aku join ye. tq.

    ReplyDelete
  15. ok..siap sedia untuk join

    http://nawza89.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-lepak-ngan-awak.html

    ReplyDelete
  16. join

    http://farachew.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-lepak-ngan-awak.html

    ReplyDelete
  17. joined ^_^

    http://ekynyoana.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-lepak-ngan-awak.html

    auto publish today at 9.30 PM..

    heee

    ReplyDelete
  18. dah round semua rakan-rakan segmen...ada 2 orang lagi blum..
    salam kenal semua

    ReplyDelete
  19. yeahhhhh dapat join...

    oppss salam..
    saya baru je join..
    salam ukhwah!!

    link: http://fatinamalyna.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-lepak-ngan-awak.html

    ReplyDelete
  20. Ajam .. aku join :D

    http://amercorner.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-lepak-ngan-awak.html

    ReplyDelete
  21. join:-http://malyhah.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-lepak-ngan-awak.html

    ReplyDelete

Terima Kasih Thank You! Tinggalkan sekali back link ke blog anda kalau ada okeh! :)

Your friends might like this too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ads