Ads

Wednesday, March 28, 2012

Segmen: Bloglist April-Mei Bersama Jebat



Assalamualaikum, Hello!

Blogwalk punya blogwalk sampai lah ke blog Aku Si Jebat ni...tengok Jebat ada buat segmen, so aku rasa nak join lah...kot-kot dapat masuk bloglist dia dengan harapan nak tingkatkan readers, yes, readers amat penting bagi satu-satu blog. Blog aku yang ni masih baru lagi, umur tak sampai pun setahun jagung, so kenalah usaha sikit nak pastikan blog sentiasa ada readers! ;)

Nak join segment Aku Si Jebat ni? Klik SINI. Segmen ni bukak sampai 31 Mac je tau! Sapa terpilih akan masuk bloglist dari 1 April sampai 31 Mei 2012...amacam, nak try?

Ciao!


20 comments:

  1. salam..t.kasih join segmen jebat.
    link peserta akan d update dr masa ke semasa,teruskan BW rakan peserta yg lain :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye jebat dah ajak dah harap bertambah laa yg join bloglist encik jebat!

      Delete
  2. http://kumahuitu.blogspot.com/2012/03/segmen-bloglist-april-mei-bersama-jebat.html

    join...blogwalking...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah...bawak geng reramai join bloglist encik jebat, bawak geng mai blog ni jugak :D

      Delete
  3. sya dtg dri segmen yg same..
    done follow you..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you thank you :D dtg2 slalu ye....

      Delete
  4. salam kenal..

    singgah dr segmen yang sama..

    dah folo u..nnti jenguk umah ai plak k..:D

    regards;
    mrspuex

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi mrs puex! dah singgah tadi, dah folo balik :) semoga keluarga sentiasa hepi slalu!

      Delete
  5. datang dari segmen Jebat
    Jom join Hanif Blog Bloglist
    Hanif blog bloglist- klik sini
    Salam kenal….dan I follow sekali
    Lepas letak sila komen yekk..

    Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
    Setiap hari saya akan merayau 10 blog di bloglist saya malah akan di ping ke Ping.busuk.
    Entri anda juga akan dilink ke bloglist

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah masukkan ke bloglist dah! :D thanks singgah!

      Delete
  6. sggah bw sini:) dari segmen yg same^^

    ReplyDelete
  7. salam..salam perkenalan.
    datang dari segmen yang sama ..
    sy follow cni k

    jemput ke blog saya n follow skali k bila2 free k...:) TQ
    http://hazhatikuxlgkemek.blogspot.com/2012/03/segmen-bloglist-april-mei-bersama-jebat.html

    ReplyDelete
  8. salam..singgah sini dr segmen yg sama..
    btw, nice blog n follow skali..
    kalu sudi follow la balik..ngee :P

    ReplyDelete
  9. Salam.. lana dri segmen sama juga :)

    salam perkenalan ya ^^

    done folow here, keep in touch, and keep update :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks, i'll be sure to update this blog everyday :)

      Delete
  10. Sama la kita, sy pon bru berblogger..Dari segmen yg sma..bru brkesempatan BW..jmputlah dtg mnjenguk jenguk blog stahun jagung icum ^^


    http://icumm-icum.blogspot.com

    ReplyDelete

Terima Kasih Thank You! Tinggalkan sekali back link ke blog anda kalau ada okeh! :)

Your friends might like this too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ads