Ads

Wednesday, March 28, 2012

Awesome Bed!


Assalamualaikum, Hello!

Gambar atas tu solusi bagi masalah anak kata ada raksasa bawah katil, LOL! *Iklan* A few post ago dah buat pasal bedroom kan? Hari ni tadi aku terjumpa plak pasal katil yang sangat best! Boleh shift-shift gitu, memang stylo lah! Aku suka, aku nak :D

Kepala katil boleh shift mana! Memang stylo!! Dari atas: i) Kalo nak tido style biasa; ii) nak bagi style sofa sikit, mesti nak duduk tepi kan? iii) sorang nak tido, sorang nak baca buku, or tengah gaduh, so laki takyah laa tido kat sofa luar, LOL!
Sangat suka sebab boleh ubah-ubah!!

Headboard dia tu bagi dua, and boleh gerak-gerak, bukan gerak bed eh, gerak head board dia saja, senang!
Amacam? Teringin? Boleh di dapati di talian Nur...........eh? AHAHAHA Takdelah, aku pun tak tau nak dapat mana, orang putih ni banyak idea best-best, import laa kalo nak ahaha. 


(sumber: www.dornob.com)

Ciao!


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Thank You! Tinggalkan sekali back link ke blog anda kalau ada okeh! :)

Your friends might like this too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ads