Ads

Friday, March 30, 2012

Ajamoppical's 1st Giveaway: The Last Song [CLOSED!]



Assalamualaikum, Hello!

Aku tengok kat mini-library (rak buku je pun -__-") tadi ternampak plak buku 'The Last Song' ni. Aku ada dua copy buku sebab dulu tercicir so aku beli baru, tak lama lepas tu jumpa balik copy yang first, so tak tau nak buat apa ngan second copy ni. So aku pun ingat nak buat satu Giveaway untuk korang...eh, untuk salah sorang daripada korang :P (masih baru lagi tau!)

Syaratnya mudah aje;

1) Buat post bertajuk 'Ajamoppical's 1st Giveaway: The Last Song';
2) Copy banner atas tu, masukkan dalam post korang;
3) Pastu tag at least tiga orang Rakan Blogger lain dalam post;
4) Follow blog aku ni :P
5) Dah siap semua, letakkan link entri korang dalam ruang komen kat bawah, setel!

Seperti kat banner, segmen ni berlangsung dari 30 Mac sampai 2 April, so ada banyak masa lagi! 2 April tu pulak sampai pukul 6.00 petang, winner akan dipilih secara adil dan saksama, so, apa-apa yang korang tulis dalam post tersebut aku akan baca, serius ni! :D so, IMPRESS ME!! Korang kan blogger ahaha! Winner akan di announce pada pukul 8.00 malam, 3 April 2012.

So apa lagi, joinlaa!


[UPDATE: Giveaway dah tamat pukul 6 petang, 2 April 2012, tadi :) Thanks kepada yang join!!! :D]

Ciao!


42 comments:

  1. thanx ,,saya join ok..tunggu,,hikhik

    ReplyDelete
  2. http://www.azrijohan.com/2012/03/ajamoppicals-1st-giveaway-last-song.html

    dah join :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks join! :D tunggu keputusan dia eh :)

      Delete
  3. thanks sbb ajak ;)
    http://zamani84.blogspot.com/2012/03/ajamoppicals-1st-giveaway-last-song.html

    Zam join !

    ReplyDelete
  4. Salam kenal. I dari segmen Nasz. Balas kunjungan you ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal kembali, meh laa join giveaway ni, mana tau dapat buku ni :)

      Delete
  5. Nak nak nakkkkkk!! Saya join jugak. hehe :D

    http://rosniemilindamatyamin.blogspot.com/2012/03/ajamoppicals-1st-giveaway-last-song.html

    sila kasi sy menang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaha insyaAllah tapi tengok dlu yg lain camne :D

      Delete
  6. Ana join..:)
    http://fana66.blogspot.com/2012/03/ajamoppicals-1st-giveaway-last-song.html

    ReplyDelete
  7. join! harap2 rezeki dpt The Last Song (^.^)V

    http://haruno-hana.blogspot.com/2012/03/203ai-no-kotoba-ajamoppicals-1st.html

    ReplyDelete
  8. http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/03/ajamoppicals-1st-giveaway-last-song.html

    miss z dah join ^^

    ReplyDelete
  9. saya join.. ^_^

    http://aisyalieza.blogspot.com/2012/03/ajamoppicals-1st-giveaway-last-song.html

    ReplyDelete
  10. haii assalamualaikum . dilla join giveaway ni . yeayy !*big clap* do review it at my beloved pinky zone ---> http://dilladelaila.blogspot.com . btw , thanks mr.owner giveaway :D

    ReplyDelete
  11. done...hehe
    http://hajarhawa.blogspot.com/2012/03/ajamoppicals-1st-giveaway-last-song.html

    ReplyDelete
  12. Salam..saya join suda di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/03/ajamoppicals-1st-giveaway-last-song.html maseh^^

    ReplyDelete
  13. Salam kenal bro Ajam... Saya join juga :)

    http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2012/03/ajamoppicals-1st-giveaway-last-song.html
    id follower: Joel Leslie

    terima kasih and have a great day!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks for joining Joel! :D all you have to now is wait patiently okay? :)

      Delete
  14. http://itsmetira.blogspot.com/2012/03/ajamoppicals-1st-giveaway-last-song.html

    ReplyDelete
  15. joining

    http://24-7nay.blogspot.com/2012/03/ajamoppicals-1st-giveaway-last-song.html

    ReplyDelete
  16. cuba nasib kat sini ^^

    http://iyou90.blogspot.com/2012/04/ajamoppicals-1st-giveaway-last-song.html

    ReplyDelete
  17. tuan tanah..
    saya datang join GA kamu..
    alang2 dah ke blog saya tuh, follow ler citer2 makneng yang macam2 ada..

    lastly...wish me win

    http://pinknlavender.blogspot.com/2012/04/ajamoppicals-1st-giveaway-last-song.html

    ReplyDelete
  18. salam.K.atie join Giveaway...

    http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2012/04/ajamoppicals-1st-giveaway-last-song.html

    ReplyDelete
  19. As-salam..

    Kak Nida turut serta.. moga ada rezeki buat keluarga dan anak-anak tersayang...ameeeeeennnn

    http://alongnidar.blogspot.com/2012/04/ajamoppicals-1st-giveaway-last-song.html

    id follower: Nida

    tq:)

    ReplyDelete
  20. http://qirakira.blogspot.com/2012/04/ajamoppicals-1st-giveaway-last-song.html

    joined! :)

    ReplyDelete
  21. Ala... xsempat nak joint... huhuhu.... lambat buka blog... xpe la.. nnti le x bg sinopsis buku tu.. kalo best kasih nak cari n beli...

    ReplyDelete
    Replies
    1. try baca sinopsis kat post pemenang dia ni :)

      http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2012/03/ajamoppicals-1st-giveaway-last-song.html

      Delete

Terima Kasih Thank You! Tinggalkan sekali back link ke blog anda kalau ada okeh! :)

Your friends might like this too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ads