Ads

Friday, March 30, 2012

Lovestory313 1st Giveaway


Assalamualaikum, Hello!

Ni first time aku join giveaway, biasa join segmen je, so nak gak mencuba nasib :P Giveaway ni dibuat oleh tak lain tak bukan Lovestory313, besar banner dia atas tu AHAHAHA. Untuk yang nak join Giveaway ni, korang kena;

1) buat satu post bertajuk: Lovestory313 1st Giveaway
2) letak banner atas tu dalam post korang tu and linkkan ke entri Lovestory313 1st Giveaway ni
3) follow blog Lovestory, and dia kata, 'kalau rajin' like page facebook nya skali
4) tagkan kawan-kawan dalam post korg tu
5) pastu komenkan link entri korang tu kat sini 

Mudah aja....

Hadiahnya?

No.1 - RM60
No.2 - RM30
No.3 - RM10

Bentuk hadiah pilihan korang sama ada nak duit yang akan dibank in melalui Maybank/CIMB ataupun topup bernilai yang sama dari mana-mana telco. Masyuk gak tu, sapa nak bagi duot free kan? :P InsyaAllah saguhati pun ada tapi akan diupdate nanti. Tarikh tutup penyertaan, 1 April 2012. So, apa lagi, cepat-cepatlah join!!

So aku nak tag rakan blogger, yang terpilih adalah...jeng jeng jeng............

1) Miss Z

Harap menang :P


Ciao!


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Thank You! Tinggalkan sekali back link ke blog anda kalau ada okeh! :)

Your friends might like this too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ads