Ads

Tuesday, March 27, 2012

Baby Owls Adopted


Assalamualaikum, Hello!

Ada ke yang nak bela burung hantu kat rumah? Biasa mesti nak yang comel-comel, kurang garang kan? Macam kucing, ada yang bela anjing, burung nuri, kura-kura dan sebagainya. Aku plak develop obsession ngan burung hantu, yes, Owls! Aku rasa diorang ni lah species burung paling comel kat dunia! ~lalalala~ Aku pun tak sure, maybe Harry Potter membantu kegilaan aku ngn burung hantu ni ahahaha!


So kawan aku bagi link kat Twitter hari tu pasal sorang lelaki yang adopt dua ekor burung hantu 'Burrowing Owls' ni, so aku pun excited gila! Kalau ada sapa-sapa nak bagi aku adopt burung hantu please, let me know!!

Dua baby Owls ni dinamakan Linford and Christie, nak tau yang mana satu Linford mana satu Christie, cuba le teka! 

Perghhh, pandai posing kot! Kalah model!

bersama anjing tuannya, JT

Inilah tuan diorg yang baik hati nak adopt diorg ni! sedara Jimmy Robinson 

Posing standard owl, kepala sangat, mesti ada!

So sekali lagi, kalo ada yang nak kasi aku jaga Owls ni, kasi kontek sama aku!! aahahahaha aku minat sangat burung ni! 


Ciao!

Bukti minat burung hantu, LOL!

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Thank You! Tinggalkan sekali back link ke blog anda kalau ada okeh! :)

Your friends might like this too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ads