Ads

Monday, March 26, 2012

Segment Jom Blogwalking By Farhana


Assalamualaikum, Hello!

Wahhh, banyak rupanya segmen-segmen macam ni, tak taulah baru wujud ke, baru apa ke...yang penting, aku baru tau ada mende camni....ahahaha, tapi biasanya untuk yang dah ramai follower lah yang buat camni..Oklah, niat murnin diorang ni memang dikenanglah! Niat baik nak tolong rakan kat blogosphere ni dapat readers, so teruskan usaha lagi! Nanti kalau aku dah ramai followers aku pun nak buat camni, give back :P

Ehehehe cik Farhana ni nak jugak tau sapa empunya blog, so bagi sikit biodata sini

nama kampung: ajam
umur: 21 hampir ke 22
kerja/belajar: in between (camne tu?) ;)
status perkahwinan: single (but not available ahaha)
asal: Sarawak
minat: Harry Potter, burung hantu, ular, snow cap, bahasa perancis + itali, buku-buku, Milo, sitcom2 omputeh: Friends, How I Met Your Mother, 2 Broke Girls, The Middle, Big Bang Theory etc, Glee, White Collar, Sherlock, The Walking Dead, movie banyak2 byk lagi!

cukup lah tu eh cik Farhana (dan yang lain2 yang tengah baca ni!)

Ciao!


4 comments:

  1. cukup le tu... minat ular?? biar betull...

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh betul!! yg comel2 laa, kalo besar badak tu takle, kecuali kalo dah bubh dalam aquarium kaca tebal 5 inci ahahaha

      Delete
  2. Replies
    1. silakan silakan, jangan malu jangan segan :P

      Delete

Terima Kasih Thank You! Tinggalkan sekali back link ke blog anda kalau ada okeh! :)

Your friends might like this too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ads