Ads

Thursday, March 29, 2012

See Through 3D Desktop


Assalamualaikum, Hello!

Mesti korang penah imagine, 10 tahun dari sekarang, camne agak-agaknya komputer? Kalo sepuluh tahun lepas komputer punya lah berat and besar, sekarang sleek and simple ajek kan? Tapi sepuluh tahun akan datang? Dua puluh tahun akan datang? Assuming dunia blom kiamat lagi lah kan....
Aku jumpa video ni tadi, kawan aku post kat facebook, best plak, so aku nak share ngan korang lah kalo blom lagi tengok, enjoy!


Amacam? Best tak? Aku rasa masih dalam testing laa kot, sebab kalo tengok pun masih nampak belom consumer-ready lagi, but still, diorang dah develop something ke arah itu. So, tunggu lah yek!


(sumber: www.youtube.com)

Ciao!


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Thank You! Tinggalkan sekali back link ke blog anda kalau ada okeh! :)

Your friends might like this too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ads