Ads

Monday, March 26, 2012

Segmen 3 Menambah Followers Di Blog Anda


Assalamualaikum, Hello!

Haa, sebagai blogger yang masih baru *ehem* (blogger lama, tapi blog baru -___-) , so masih terkapai-kapai nak cari followers. Sebab pada aku, apa guna blogging kalau tak nak ada readers yang banyak? Baik buat diari betol tak? Atau stay je kat facebook or twitter. Bagi aku blog adalah salah satu medium nak share banyak benda secara detail. So ni salah satu inisiatif aku nak cari followers atau readers untuk blog ni. :)

So ada apa dengan imej GIF atas tu? Haa ni adalah salah satu segmen daripada Untablog, nak kenal and terjah readers2 dia katanya :P AHAHA, nak tau lagi lanjut macam mana nak join segmen ni, sila lawat Untablog okeh!

Ciao!


6 comments:

  1. Assalamualaikum...
    Salam sejahtera…
    Miss Z datang sini bawa bekal tambah kenalan,berlaukkan tambah follower awak..
    Meh la makan sama,Salam perkenalan dari miss Z

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/03/segmen-3-menambah-followers-di-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you sudi jenguk, berkongsi lauk, saya berbekal ilmu sesenduk, sama rata seorg secedok :P

      Delete
  2. ada hadiah untuk awak

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/03/seminggu-100-follower.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih banyak2!!! terharu seyyyy ;P

      Delete
    2. tak yah nak terharu..miss z yg spttnya ucapkan terima kasih..sbb sudi follow blog miss z

      Delete
    3. tak apa, kalau bertambah my readers nantitaulah jugak sya nak berterima kasih kat sapa :), nantikan post terbaru sya pasal hadiah miss Z tu ngeeee

      Delete

Terima Kasih Thank You! Tinggalkan sekali back link ke blog anda kalau ada okeh! :)

Your friends might like this too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ads