Ads

Saturday, June 16, 2012

Segmen: Pencarian Blogger Bawah 1000 By Cik Hawa


Assalamualaikum, Hello!

Mood hujung minggu ni mood nak cari follower jek. Yelah orang biasa sibuk weekdays, aku sibuk weekend. Jadi dengan bersegmen ni, at least aku boleh jadi 'aktif dalamn pasif'. Hihihi. Ntah paham ke tak korang ngan kemerapuan aku ni. :P Apa-apapun, aku dijemput untuk join dua segmen, salah satunya segmen ni dari Cik Hawa. Kelip-kelip gitu banner dia. Aku blom tau lagi nak buat macam tu. Tapi takpe, nanti aku tau, siaplah korang ngan flashy banner untuk segmen aku next time! LOL!

Tanpa berlengah lagi, meh tengok dulu syarat mudah giler nak join segmen ni!

1) Follow Blog Cik Hawa (checked!)
2) Copy Banner tu Letak kat Entry korang.. (checked!)
3) Tag kawan-kawan korang kalau korang nak tag ( Tak penting pon ) (checked!)
4) Letak LINK ENTRY korang kat kotak komen, ingt ! bukan link BLOG tau ! (checked!)
5) Tarikh tutup :: 16 JULAI 2012.. Tamat Jam 11:59pm (jyeahh sempat lagi!)

Sempat lagi! Nak join, meh join reramai! Serbu blog Cik Hawa ni :) Klik banner kat atas kalo nak join!
Alang-alang korang join segmen Cik Hawa, jom join segmen aku sekali! Sama mudah jek nak join. Klik banner kat bawah ni yek!


Jom follow-mollow weekend ni!

Ciao!

8 comments:

  1. aku pun rasa mcm nak follower gak. Hari aku nak join segmen yg aku dah janji....
    selamst bersegmen bro....

    ReplyDelete
  2. Nak join jugaklah! Sempat tak? Hiks! ^_^

    Btw, MM ada TAG awak kat sini juga! Jom join!

    http://pape-jer.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  3. OMG.. oMG.. hahaha.. ada jugak ajam hot sanggup join aku nye segmen yang x seberapa nih.. kelip2 eh.. kelip2 xmenjadi.. 1st time tu.. exited gile nak wat.. smpai leh typo lak.. hehehe.. toink3.. :D.. Cik Hawa follow sini.. BTW, tanx syg sebab sudi join yang xseberapa nak kelas sgt segmen ni.. hehehe !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aiseh cik hawa..hot apenye...ahahaha tengah rajin nak bersegman ni..lama dah tak join :P join segmen saya plak :D

      Delete
  4. dari segmen yg sama..ecewah..:)) hahaha...ada gik tentang harry potter tek? hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih Thank You! Tinggalkan sekali back link ke blog anda kalau ada okeh! :)

Your friends might like this too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ads