Ads

Friday, June 1, 2012

Komentator No.2


Assalamualaikum, Hello!

Blogger Muaz Faris dah pun keluarkan post Top Pengomen Bulan Mei 2012 and aku tersenarai dalam top 7 pengkomen dia! Walopun ditangga kedua tapi tetap puas hati. :D Sebab Muaz kata ada saguhati sedikit. Okaylah tu. Aku tak mengharap papepun. Moga bulan Jun ni boleh jadi nombo 1 pulak. :P

Lawat-lawatlah blog sedara Muaz Faris ni, selain informasi-informasi dan contest, dia banyak post pasal pendidikan especially part penajaan, biasiswa atau pinjaman. Sesuai untuk korang yang masih tercari-cari macam mana nak tampung study. InsyaAllah dia akan update pasal tu dari semasa ke semasa. :D

Sementara tu. Meh dengar lagu feveret aku sekarang. Dok main on loop sekarang ni kat laptop aku. :P



p/s-ramai gak kawan aku yang pelik ngan taste muzik aku :P aku peduli ape ahahaha. 

Ciao!


2 comments:

Terima Kasih Thank You! Tinggalkan sekali back link ke blog anda kalau ada okeh! :)

Your friends might like this too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ads