Ads

Thursday, June 14, 2012

Spontaneous Thursday #002: Hadiah Dari Muaz Faris


Assalamualaikum, Hello!

Mungkin aku terlepas pandang dalam post dari blogger Muaz Faris ni, so terkejut sedikit bila dapat bungkusan pagi tadi. AHAHA. Bungkusan berisi sebuah buku bertajuk Akademi Ramadhan: Menuju Puncak Takwa, jugak name card Lelaki Kacak dia tuh, ahahha serta sedikit ucapan. Thanks Muaz!

Walopun dulu sedikit kecewa tak memang giveaway buku beliau, tapi dapat yang ni, sejuk sikit :P. Mungkin ada lagi hadiah lagi cool next time? Jadilah Top Commentator di blog dia ni okeh? :D

Ciao!


2 comments:

  1. fon call tu kena sorok2 sikit.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. aisemen jap2, ahaha eksaited tadi lupa nak edit :P

      Delete

Terima Kasih Thank You! Tinggalkan sekali back link ke blog anda kalau ada okeh! :)

Your friends might like this too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ads