Ads

Wednesday, June 13, 2012

Xperia Miro: A Disappointment?


Assalamualaikum, Hello!

Kalau korang pernah baca post aku yang bertajuk 'Sony Nak Announce Apa? Jom Fast Forward' lepas tu pergi klik fast forward mesti tertanya-tanya apa benda yang Sony nak announce kan? Tak pernah pun diorang buat style macam tu semenjak zaman Sony Ericsson lagi. Aku pun apa lagi bukan main excited, maybe Xperia punya tablet ke ape kan yang serius cool beans.

Jadi selepas 25913 Facebook user tekan fast forward dalam masa beberapa hari, maka jadi awallah announcement dari Sony ni (supposedly Isnin depan). Apa reaksi aku bila dapat tau diorang keluarkan Xperia miro instead? Kecewa -___-"

Bukan aku sorang kecewa, rata-rata komen kat Sony Mobile Facebook page rasa disappointed dengan stunt Sony kali ni. Nak tau kenapa disappointed? Tengok ni;


Takde yang unique sangat pun selain dari running an Android 4.0 ICS punya OS. Aiseh.... *sigh* Kalo diorang buat announcement macam ni kat Xperia ion maybe okay sikit. 

Tapi apa-apa pun tengok lah dulu gambar-gambar Xperia miro kat sini. Kat lawan web rasmi Sony Mobile tak keluar lagi. 




Aku harap ni sebenarnya satu mimpi ngeri salah satu dari produk baru diorang, maybe ada lagi produk lain sebenarnya selain dari Xperia miro ni? Harap-harap nya lah....


Iklan jap;



Ciao!

(sumber: Sony Mobile Facebook)


1 comment:

Terima Kasih Thank You! Tinggalkan sekali back link ke blog anda kalau ada okeh! :)

Your friends might like this too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ads