Ads

Monday, June 11, 2012

Sony Nak Announce Apa??? Jom Fast Forward!


Assalamualaikum, Hello!

Sony nak announce apa lagi sepuloh hari?? Nak diorang announce cepat-cepat! Tak nak tunggu lama! Boleh? Dah tentu boleh! Pergi page aplikasi Sony Xperia ni lepas tu klik banner 'fast forward' kaler orange tu! Ajak kawan klik reramai kat Facebook! Adakah announcement pasal smartphone baru yang lagi supercool dari smartphone-smartphone sebelum ni?? Atau Sony nak beri 1 juta henset free? Xperia Tab?? Who knows! So visit page Sony Mobile yang ni sekarang!

Yelah sementara orang ramai ternanti-nanti announcement dari Apple, aku je eksaited nak dengar announcement Sony ni ahahaha! Tapi aku yakin ada ramai pengguna Xperia kat luar sana (walopun aku guna SE txt pro jek T^T)

Klik Fast Forward!!!

Iklan jap!



Ciao!


2 comments:

  1. Kalau betul nak bagi 1 juta enset FREE syok gak kan? Hehehe.. =)

    ReplyDelete

Terima Kasih Thank You! Tinggalkan sekali back link ke blog anda kalau ada okeh! :)

Your friends might like this too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ads