Ads

Sunday, June 3, 2012

Hiatus (4 Jun-6 Jun 2012)


Assalamualaikum, Hello!

Sempena musim cuti ni ambil kesempatanlah sedikit pergi bercuti. Ala, bercuti dekat-dekat aje pun, bukan jauh sangat. Pergi lagi Bintulu, nampak macam Bintulu ni selalu sangat aku pergi kan? AHAHAHA. Bukan ape, saudara ramai kat sana, senang dapat tempat tinggal. ;P Lagipun mak cik aku tu suruh semua adik beradik dia datang musim cuti ni, tapi nampaknya kitorang je yang dapat pergi. Kalau keluarga kami ni berkumpul fullamak! Meriah beb!



Jadi sementara cuti sekolah berbaki seminggu lagi ni, ambik lah kesempatan untuk bercuti. Ada aku terbaca news hari tu akibat kecewa tak dapat balik cuti jumpa atok dia, sorang budak ni bunuh diri. Sadis kan? 

Jadi kepada semua budak-budak sekolah, selamat bercuti! Cuti tu cuti jugak, tapi kerja sekolah jangan lupa! 

Ciao!


1 comment:

Terima Kasih Thank You! Tinggalkan sekali back link ke blog anda kalau ada okeh! :)

Your friends might like this too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ads