Ads

Sunday, June 17, 2012

Betul Ke Astro Kena Hack? Free Surfing Semua Channel

Assalamualaikum, Hello!

Nak tanya semua, betul ke Astro kena hack? Aku first tengok tweet kenalan di Twitter tadi yang kata Astro kena hack semua channel bukak free sekarang. Berlari aku ke TV nak cek (semangat!) tengok-tengok betul, bukak jek semua. Pastu aku pergi plak website Astro nak tengok announcement, kot-kot diorang buat macam dulu tu kan, sempena menang awards lalu preview semua channel for free seminggu. Tapi check-check, takde gak. Mungkin betul kena hack tak? Hihi.

Jadi siapa-siapa ada maklumat tu, cerita-cerita lah sikit eh? :) *Apa-apa pun, adik aku tengah enjoy tengok kartun sekarang nih. Huh! Aku nak tengok movie*

Ciao!


14 comments:

  1. haha..untunglah kan..diam-2kan je,dapat tengok free

    ReplyDelete
    Replies
    1. bahaha tipu lee diorang tak tau :p tapi, harap2laaa ahaha

      Delete
  2. a'ah la..memang free..ade prob ke astro ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah, dengar cerita kt twitter tadi kata hack

      Delete
  3. eh betul ke? haa nak tengok euro :D

    ReplyDelete
  4. Hai.. sya jemput ke contest sya http://azmengs.blogspot.com/2012/06/sempena-hari-bapa-hari-ini.html

    ReplyDelete
  5. kalo betuk kena hack, best la .. bleh tgk channel free.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab ape tak tau lagi...tapi sampai sekarang ni boleh bukak lagi semua channel :P

      Delete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Terima Kasih Thank You! Tinggalkan sekali back link ke blog anda kalau ada okeh! :)

Your friends might like this too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ads