Ads

Saturday, December 29, 2012

Segment: King Follow Back by Amercorner


Assalamualaikum, Hello!

Lama dah tak join segmen-segmen ni. Lama sangat! Si Amercorner ni dah kontek aku kat Twitter kat blog tanya awatt hang tak update blog?? LOL! Dalam bahasa Sarawak aaa, takde laa loghat utara.. :P

So Amercorner, ni aku join kau punya segmen ni, tanda aku nak aktif balik blog ni skit. Ahaha!

Seperti yang dikehendaki, aku dah follow suma sponsor kat blog kat twitter kat facebook, and ni dia screenshot jumlah follower aku pada 29 Disember 2012.


Taulah tak banyak mana pun. :P

Aku mengambil kesempatan ni nak promote my other blog, khas untuk penggemar-penggemar gajet, atau pun yang saja-saja nak tua berita dunia gajet, just a simple blog bernama Gajet Laju, jemput datang dan follow that blog as well okay? :D Korang kan cantik-cantik, hensem-hensem blaka XD.

Thanks Amercorner for this segment! Mana yang nak join segmen ni meh pegi kat SINI.

p/s - tips nak kumpul duit sikit-sikit, lama-lama jadi bukit: 'Menabung Online Style'.


Ciao!



36 comments:

  1. Assalamualaikum,datang dari segmen yang sama dan dah follow sini,btw nice blog :D

    http://anisahnurulanis.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  2. Balas kunjungan dari segmen sama :D
    Done follow :D
    http://peachyrism.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  3. follower 243..

    http://timmbill91.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  4. Done following you :) Follow me back maybe ??? XD Dari segmen AmerCorner

    http://parisonmyway.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  5. Hye,
    Aini dtg dr segmen yg sama.Dah FOLLOW cni tau :)

    http://www.ainilittlesweet.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  6. FOLLOW SINI :)
    http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    Segmen baru bila wajah blog baru sempena tahun baru !
    http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  7. yeahhhh yohhh nang klmj aku masok rah sitok.
    dari bulan 4 riakah apa kau sik pernah2 tukar pattern blog haha :D

    selamat kembalit ke dunia blog

    terima kasih sudi join segment amer ni.

    ingat follow balek tau orang yang follow kamu.
    follow semua peserta segment ni kalau anda King Follow Back. :D

    anyway senarai peserta sudah keluar. mari blogwalking dan follow
    http://www.amercorner.com/2012/12/senarai-peserta-segment-king-follow-back.html


    Good Luck . Terima kasih kerana sudi join dan support amer punya segment. Semoga allah swt membalas budi baik tuan blogger. :D

    follower semasa join :238

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaha kelak2 tukar, gik busy body pok, lol!

      Delete
  8. http://luahanhatiwanitaidaman.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html
    singgah dan follow sini

    ReplyDelete
  9. Hey, dari segmen yang sama (: Done follow you
    http://amaliaahusna.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  10. hye, dri segmen same. done follow here :)

    http://shafinazaina.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  11. salam...dari segmen yang sama ;)

    http://www.myun-lifestory.my/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    selamat bersegmen yeahh.. ;D

    ReplyDelete
  12. Follower ke 250 :) Terima kasih sudi singgah :D

    ReplyDelete
  13. DATANG DARI SEGMEN SAMA..DAH LAMA FOLLOW..FOLLOW SAYA BALIK :)
    http://ga-contestdansegmen.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  14. Hai, datang dari segmen yang sama.. Good Luck for u..

    http://pyqahfieka.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  15. singgah dari segmen yang sma..saya follower awak..no saya 253..jom follower saya..(^_^)

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2012/12/king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  16. done follow sini..dari segmen sama

    http://farahannur.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  17. Done follow back :D

    http://syiffaroxy.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  18. salam perkenalan~ dari segment sama...
    done follow.. follow saya juga~

    http://sorrypagenotfound.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  19. follow sini :)

    http://www.geeazielove4eva.my/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  20. done follow cnie.. :)
    dtg dr segmen yg sma..

    http://sikucingsengal.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    gudluck.. :3

    ReplyDelete
  21. salam perkenalan^^
    dtg dari segmen yg sama..
    done follow ur cute blog!

    jmput2 la dtg ;)
    http://nut9236.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html


    hepy blogging...

    ReplyDelete
  22. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    >>> http://aderakukeysah.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  23. dri segmen yg sama ~
    anith dh follow ~ follow anith balik k ;)
    http://anith-amalina.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  24. done follow :)
    dari contest yg sama


    http://cahaykelip.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  25. Happy blogwalking :)
    Done following you hihi :D
    http://hizamessi.blogspot.com/2013/01/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  26. Follower yang ke 265 :D

    Salam tuan blog, saya dari segmen yang sama :) Cantik blog, dah follow sini. Happy blogging!

    Me here : http://www.amalinalee.my/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  27. membalas kunjungan dari segmen sama..
    http://www.fatinalyaa.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    follow #266

    ReplyDelete
  28. assalamualaikum ! saya follow anda from segment yg sama . :D
    http://hasieb-affa.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  29. dah join juga..
    Leeza here. Salam Perkenalan.... terjah dr segmen yg sama.

    http://www.santaileeza.com/2012/12/egment-king-follow-back-by-amercorner.html

    im done!!

    ReplyDelete
  30. Assalamualaikum :D

    Datang dari segmen yg sama. Done follow you. Dont forget to follow me back.
    http://bebeh-ocha.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    Jom join sama (!)
    1.http://bebeh-ocha.blogspot.com/2012/12/contest-top-referer-get-rm100-topup.html
    2.http://bebeh-ocha.blogspot.com/2012/12/ada-apa-dengan-blog-mksyahircom.html
    3.http://bebeh-ocha.blogspot.com/2012/12/giveaway-akhir-tahun-2012-awal-tahun.html
    4.http://bebeh-ocha.blogspot.com/2012/12/giveaway-shes-cantik-online-shop.html

    ReplyDelete
  31. done follow u . follow blog saya pulak ye . hehehe :)

    http://www.cikfie.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  32. salam!
    join jugak segmen ni.
    dah follow blog ni jangan lupe support blog sy balik okay :)

    http://aimamazlanafna.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  33. Selamat berkenalan...
    Kunjungan balas Wilma dari segmen yang sama...
    Jadi follower # 270...

    http://www.duniawilma.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete

Terima Kasih Thank You! Tinggalkan sekali back link ke blog anda kalau ada okeh! :)

Your friends might like this too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ads