Ads

Tuesday, April 3, 2012

Ajamoppical's First Giveaway Winner!!!!



Assalamualaikum, Hello!

Alhamdulillah, Ajamoppical's 1st Giveaway mendapat jugak sambutan...ada jugak yang join, to be honest I have my doubts gak takde orang nak join! AHAHA, but then, ada jugak yang join, I was like, 'phewww, thank God there are people entering!' LOL!

So sebelum announce siapa winnernya, aku nak senaraikan lah sapa yang join supaya korang boleh tengok-tengok entri diorang. Remember I said 'impress me' with your entry post? AHAHA. I read all of your post and judge based on what you wrote. I have to say all of you impressed me (ceh, ayat biase lettew kan :P), but quite a few really stood out and give me quite a headache to decide. AHAHAHA. Seriously!

Oh sebelum tu lagi, klik SINI dan SINI dulu kalau korang rasa korang comel dan baik hati :P

Anyways, ni dia senarai peserta tu ikut order dalam komen post Giveaway ni :) kenal-kenallah ye!



Haa tu dia peserta-peserta Giveaway aku ni :) Ada 18 orang semuanya, which is good, aku pun takut kalo ratus-ratus lagi pening kot nak pilih pemenang! AHAHA. So dah ready nak tau pemenang dia? Jeng jeng jeng...


CONGRATULATIONS TO.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
THE OWNER OF THIS BLOG...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
YANG TULIS SUCH IMPRESSING ENTRY
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
MESTI KORANG GERAM SEKARANG NI NGAN AKU...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


So now Mr. Joel Leslie, please send me your fullname and delivery address to this e-mail; nurazam.shahdan@gmail.com so that I can give you this AWESOME book!! +personal notes from me inside ;P

Aku nak kasi gak Honourable Mention kat sini;



Really close you guys!! ;) I feel bad for having only one book to give away! So, so Sorry!!! *Super Junior Sorry Sorry jadi music latar, LOL!*

Kepada yang lain please don't be sad! Let's all congratulate Joel for his effort (if you have read his entry post, if you haven't please do!), and aku nak ucap terima kasih ngan korang suma sebab sangat cool sapot giveaway aku ni! AHAHA :D 



p/s- InsyaAllah, next aku nak buat contest, but still in the works. But this one mungkin memerlukan sedikit kuasa minda hebat korang semua! Nantikan! :P


Ciao!



15 comments:

  1. Sobsob...*kesat hingus. btw congratez kpd yang menang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sori Emi, but nanti insyaAllah ada lagi :) tapi contest yang lain sikit dari ni, nak carik hadiah yang best gak ni, sabar ek? :)

      Delete
  2. takde rezeki :( tapi takpe! sbb ada rakan blogger terbaca entri saya join GA ni.. and dia nak kasi The Last Song free pd sya (^.^)v .. sbb dia ada dua copy2, dh la dua2 copy tu free :D I'm waiting for my free The Last Song from Kak Yayah (yayahnasake.blogspot.com) :DDD kiranya dpt jugaklah even bukan menang GA ni.. hehe :D

    btw, entri pemenang mmg best! ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahah tau!!! saya baca komen dia tadi so awak beruntung sebab ada org nak bagi free!! ahahaha tapi saya tau tu selepas saya pilih winner eh :P komen kak yayah tak masuk kira ahahaahahha, yepp memang best sebab tu saya pilih dia :D congrats to Joel Leslie!

      Delete
  3. kite tak menang:( takde rezeki..tahniah Joel^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sori cik Pecinta Pink cuba lagi nanti, next contest nak bagi hadiah banyak sikit insyaAllah :)

      Delete
  4. OWOWWWWWW! Saya menang ;") i cant believe this! Thank you thank you sooooo muchh! Thank youuu! Cant express how happy I am! :D Wuuhuuu! :D thankssss!!!

    Details sent :) Reply for confirmation yea? Once again, THANK YOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!! :'D

    ReplyDelete
    Replies
    1. you're welcome, and congratulation again! got the e-mail, orang sarawak duhal!! Ahahaha baruk tauk :P I'll be sending the book by Pos Malaysia, so might take a while :) ahahaha be patient aaaa, your book is coming!

      Delete
  5. tsssk tsssssk ;'( nak buku tuh . nak buku tuh !joel nanti bagi itew pinjam buku tuh ea ? pelishh pelisshh :') *takde duit nak beli.com* hahaha . btw , tahniah Joel . yeaay ! *big clap* also tahniah kepada mR, owner giveaway :) nanti ada contest , bagitau ea ea ea :) babaiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak nak ajak! LULZ~ gurau jek :P
      nanti ada lagi contest saya bagitau lah ye cik Dilla Delaila, sementara tu, sila2 baca entri yang lain :)

      Delete
  6. huhuhu...
    xde rezeki kat GA nih...
    joel tuh memang rajin n kreatif orgnyer...
    makneng tak pelik dia slalu menang..
    =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe makneng, pasni makneng tambah rajin lagi nk menang giveaway lain kali plak :P tengah dalam proses!! tunggu ya!

      Delete
  7. huhuhuhuhu. ada sesi puji-memuji saya di sini ek? hehehehe :D thank you so much guys! :D hehehe. and ofcourse, thank you once again to bro ajam! :D org sarawak juak ka? hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. take all the credit for your post :P people are giving it here ahaha, and yes, orang sarawak juak, diam mukah :) small world.

      Delete

Terima Kasih Thank You! Tinggalkan sekali back link ke blog anda kalau ada okeh! :)

Your friends might like this too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ads