Ads

Monday, April 2, 2012

An Art A Day #007

'Post Storm Front' by Jack G. Brauer, Watercolour, 

'Spruce Heaven' by Jack G. Brauer, Acrylic

Assalamualaikum, Hello!

Alhamdulillah dah seminggu dah segmen An Art A Day aku belangsung, so hari ke tujuk ni aku share dua painting yang bagi aku sangat buat aku feeling gila. Colour palette dia yang gelap tapi sejuk dan soothing buat aku tertarik ngan dua painting ni. Dan mungkin satu aku memang suka salji, walaupun takpenah lagi tengok satu secara 'live'. :)


(sumber www.myartwork.com)

Ciao!


4 comments:

  1. Hanya orang seni dapat memahami erti seni..
    macam kita bro..heheheh
    Thanks advice pasal Galaxy tab..akuikut cakap kau...hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku tengah ber'art-walk' tadi jumpa dua artwork ni, perghhh...rasa sejuk n tenang tengok...ahaha...

      ahahaha aku share mana aku tau je bro, but, you're welcome! ahaha anytime ;)

      Delete
  2. sangat cantik okeh..like it.
    *munaweera.blogspot.com*

    ReplyDelete

Terima Kasih Thank You! Tinggalkan sekali back link ke blog anda kalau ada okeh! :)

Your friends might like this too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ads