Ads

Saturday, April 7, 2012

Minggu Busy


Assalamualaikum, Hello!

Sorry lama tak update, cuma minggu ni sangat-sangat busy, nak prepare scheduled post pun tak sempat lagi. Ada empat design nak kena buat, dua bisnes kad (nasib baek dah setel menda ni) and satu lagi design courtyard yang tengah on the work lagi....nasib baek laa tak besar mana, kecik je pun tapi pening gak nak buat dengan laptop yang slow macam kura-kura -__-. Almaklumlah laptop lama, tak macam laptop sekarang, suma laju-laju. Ahahaha. Yang ni due Isnin ni, so aku pun terpaksalah cancel kelas tuisyen untuk dua hari ni. Aiyoh~maksudnya kena ganti balik laaaa....

Ada lagi satu design, tapi yang ni due lama sikit, hujung Mei. So yang tu memang progress ia slow gila laaa...memang nak kena plan betul-betul kalo tak, mampus aku buat kerja last minit...tak larat ooo...

Apa-apapun, thanks for coming anyway, tapi after Monday maybe boleh update seperti biasa, sorry sangat!


Ciao!


6 comments:

  1. wahh, busy eh! rehat sbntar bersama kitkat :p hehe

    : http://joel-leslie.blogspot.com/2012/04/tatkala-rezeki-datang-bergolek.html

    ReplyDelete
  2. wah...sgt bz...hope sempat mearas bahagia di ujung minggu camni

    follower ke 65

    ReplyDelete
  3. Selamat bekerja keras....hehehe.
    Take care

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Hanif! Alhamdulillah, setel awal dari jadual :D

      Delete

Terima Kasih Thank You! Tinggalkan sekali back link ke blog anda kalau ada okeh! :)

Your friends might like this too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ads